Thursday, June 30, 2016

Rafturi metalice



Seria rafturilor de tip LB6 este reprezentata de un sistem static pentru stocare, sistem ce poate fi configurabil conform domeniului de utilizare, tinand cont de marfa care e depozitata si de spatiul in care acesta o sa fie amplasat. Daca folosim pentru a realiza instalatii pe niveluri mai multe, avand scari si platforme pietonale ori pentru a realiza o arhiva moderne si care sa fie rezistenta in timp, sistem acesta de rafturiva avea un raport foarte bun, calitate/pret. Acest tip de rafturi metalice este solid, este elegant si poate fi usor de montat.

Montajul rafturilor LB6


Montajul tipului acesta de rafturi se oate realiza fara sa se foloseasca suruburi, practic politele se vor monta folosind patru cleme. Stalpii pe care ii are raftul metalic se realizeaza in profil omega si portanta pe care o are o pereche de stalpi e de circa 4 tone. Lungimile ce sunt disponibile pentru aceste polite sunt de  800, chiar si 1000 sau 1200 mm. Adancimile disponibile pentru astfel de polite sunt de 300, 400, sau 500 ori maxim 600 mm. Rafturile pot sa fie montate in mod independent si deasemenea pot fi  cuplate in baterie folosind pentru asta mai multe module, insa in acest caz se economisesc stalpi si deasemenea se va rigidiza in mod optim instalatia rafturilor.

Rafturi metalice au o platforma, si la acesata se adauga unu, sau chiar doua etaje. Podeaua e realizata cu ajutorul unor grilaje metalice sau chiar si fara perforatii. Sunt folosite protectii pentru culoar ori o poarta culisanta la incarcare si la descarcare. Portanta indicativa pe care o are polita este de 300 kg / mp ir finisarea de serie este Gri RAL 7038 ori e zincat. Daca exista cerere din partea clientilor, se pot executa si in culori diverse sau chiar si din otel de tip INOX.

Mobilierul de tip LB6


Un raft tip - LB6 poate sa fie accesorizat cu diverse inchideri la spate, dar si inchideri laterale plus usi pentru a realizare un dulap metalic, cat mai solid. Politele pot sa fie dotate cu niste separatoare sau cu  elemente specifice de compartimentare. In acelasi timp, poate fi creat un modul necesar pentru casetele metalice sau pentru cele din plastic.

Strucutura portanta va fi realizata intotdeauna dintr-o tabla de otel care este de cea mai buna calitate si  profilata. Desemenea, aceste rafturi au si usi ranforsate, balamale interne stil antiefractie si un bord frontal rotunjit. 

Au pe laturi cat si pe usi, nervuri longitudinale si toate dulapurile sau deasemenea usi batante si inchidere ce se face cu cilindru, plus doi chei in dotare. Culoarea acestuia poate fi Gri RAL 7035 si este realizata in serie.

Fisetele metalice pentru arhivare


Astfel de fisete metalice executate de firmele care produc si rafturi metalice, au dimensiunile cuprinse intre 80 x 45 x 200 cm. Ele sunt deasemenea dotate cu patru polite ce sunt reglabile. Un fiset metalic de tip 900 poate avea dimensiunile de  90 x 45 x 200 cm. El este dotat cu cate patru polite ce sunt reglabile.

Cititi mai multe pe Ingeco.ro.

Monday, June 27, 2016

Apartament Ion Mihalache de la Olimob, siguranta unei locuinte pentru o viata intreaga


De ani de zile agentia imobiliara Olimob vine in ajutorul acelor persoane care sunt in cautarea unei locuinte perfecte din toate punctele de vedere, fie ca este vorba de un apartament Ion Mihalache sau de o vila in zona Pipera. Beneficiind de o echipa cu experienta, pregatita sa negocieze in favoarea clientului, aceasta companie se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice care au proprietati imobiliare sau sunt in cautarea achizitionarii ori inchirierii unora, oferind solutii complete de administrare. Pornind de la o investitie profitabila, pana la un apartament Ion Mihalachecare sa devina o locuinta pentru o viata, Olimob intelege cu adevarat nevoile persoanelor care doresc sa se bucure de orasul Bucuresti traind intr-o zona rezidentiala, extrem de avantajoasa din punct de vedere al amplasarii.

Olimob, pentru un apartament Ion Mihalache  asa cum ti-ai dorit


Cu un portofoliu impresionant de proprietati in zona de nord a Bucurestiului, Olimob intelege care sunt cerintele pentru un apartament Ion Mihalache  perfect de fiecare data. Se spune ca principala problema pe care chiriasii, proprietarii si investitorii o au se refera in primul rand la timp. Intr-un astfel de domeniu, gasirea unei proprietati potrivite cere timp, cunostinte vaste si intelegere a pietei. 

Olimob ofera toate aceste lucruri acelor persoane care inteleg ca este nevoie de profesionisti atunci cand doresc sa achizitioneze sau sa vanda la cel mai bun pret un apartament Ion Mihalache. Cu o vasta experienta in acest sector, aceasta agentie imobiliara a reusit sa dezvolte in timp relatii de colaborare cu numeroase persoane cheie din acest domeniu, lucru care usureaza satisfacerea nevoilor oricarui client in parte. 

O investitie imobiliara, mai ales in Sectorul 1 al Capitalei, intr-o zona rezidentiala perfecta, aproape de centru, dar in acelasi timp departe de aglomeratie si zgomot, poate duce la cresterea nivelului de trai, concomitent cu obtinerea unui venit superior garantat in cazul in care se doreste vanzarea proprietatii.


Consultanta imobiliara pentru orice apartament Ion Mihalache doar cu Olimob


Olimob este mai mult decat o simpla agentie imobiliara, fiind in primul rand vorba de o echipa pasionata care doreste sa puna la dispozitia clientilor sai servicii profesionale, de inalta clasa, menite sa aduca un plus de seriozitate si ingeniozitate in piata imobiliara bucuresteana. Astfel, Olimob reprezinta in primul rand interesele clientilor sai, astfel incat acestia sa se bucure de investii imobiliare inteligente, concomitent cu mai mult timp liber de petrecut alaturi de familie sau cei dragi. Un apartament Ion Mihalache poate deveni o casa de vis pentru orice doritor. De asemenea, aceasta agentie imobiliara ofera servicii de consultanta imobiliara, adica vanzare si inchiriere apartamente, case, terenuri, cat si spatii de birouri in toata zona de nord a Capitalei, pornind de la Baneasa si Pipera, pana la Dorobanti, Primaverii, Aviatorilor sau Kiseleff, la preturi corecte, profitabile, menite sa aduca un plus de satisfactie.

Agentia imobiliara Olimob si-a demonstrat de-a lungul timpului ingeniozitatea si seriozitatea atunci cand a fost implicata in proiecte de mare anvergura ce au asigurat in prezent un portofoliu extrem de consistent.

Sunday, June 26, 2016

Epilare definitiva




Aplicand corect un tratament ce consta in epilarea definitiva, putem sa obtinem o distrugere a foliculilor de par, o distrugere permanenta, ca si proportie, distrugerea fiind facuta in proportie de cel mult 95% in cazul femeilor, si ajunge pana la cel mult 75% la barbati, dar exista in mod firesc si variatii care tin cont de zonele corpului. Astfel de fire ce raman dupa aplicarea unui ciclu de sedinte de  tratament, firele vor devi foarte subtiri, fiind depigmentate, si avand un aspect care semana cu puful.

Rezultatele epilarii depind insa si de alti factori cum ar fi  spre exemplu de varsta, cat si de grosimea pe care o are parul, depind de adancimea radacinilor, de tipul pielii si de numarul de tratamente ce sunt aplicate. Din acest motiv, nu este deloc etic sa se precizeze cu maxima exactitate care este numarul de  sedinte ce pot fi necesare pentru incheierea unui  curs de tratament, specificandu-se doar un interval care e observat conform studiilor din acest motiv ele sunt suficiente in general in cazul majoritatii pacientilor si cazurilor, atat la femei cat si la  barbati, cu scopul de a obtine o buna epilare definitiva.

Lampa avand o lumina intens pulsata, vor emite pulsuri ce sunt absorbite de catre melanina ce este continuta in interiorul firelor de par. O absorbtie de acest fel, incalzeste firul de par pana la 80 de grade C. Cu aproximatie si astfel este transmisa caldura chiar in folicul. Sute dintre acesti foliculi vor fi distrusi in acest fel, de la un flash de lumina si ulterior, firele cad in aproximativ 15 zile.

Firul de par poate sa creasca in trei faze: in anagena, catagena si talogena. Pe corp, firele pot fi in faze diverse ale cresterii insa doar in cazul fazei de anagena este firul de par in  contact cu radacina si din acest motiv numai acela o sa fie afectat in mod direct de la lumina pulsata.

Contraindicatiile in fata medicamentelor


Nu este indicat sa fie facuta o astfel de epilarea atucni cand pacientului ia medicamente impotriva acneei acute, sau in cazul in care se afla sub tratament cu diverse medicamente ce sunt considerate fotosensibilizante, daca a facut o anestezie generala in ultimele 6 luni si in cazul in care se afla sub tratamente de tip hormonal.

In ceea ce privesc privesc diversele contraindicatii ale zonei epilate, ele se refera la zonele unde se fac  implanturi metalice si care se afla sub zona ce va fi tratata, atunci cand pielea este iritata, in cazul in care pacientul a facut operatii in ultimele 6 luni calendaristice in zonele ce vor fi tratate, sau in cazul in care pacientul are varice, alunite sau diverse pete pe piele, in cazurile in care pacientul are tatuaje definitive si semipermanente.

Saloanele specializate ce practica astfel de epilari definitive sunt in permanenta extrem de curate, au  referinte bune inclusiv din partea fostilor dar si a actualilor clienti si nu aiba sa aiba preturile suspect de mici comparativ cu preturile practicate de celelalte cabinete care activeaza pe piata de profil, pentru ca in acest caz, e foarte posibil sa fie negativ afectata in primul rand calitatea pe care le au serviciile oferite.

Detalii pe www.tpb.ro.

Thursday, June 23, 2016

Mobila la comanda Bucuresti


Aceste magazine pentru mobila la comanda din Bucuresti au la baza intotdeauna o afacere orientata spre servirea clientilor,  in marea lor majoritate specialistii fiind mandri de reputatia obtinuta, pentru serviciile pe care le-au prestat si care in majoritatea cazurilor sunt de calitatea cea mai buna.
In timp, firmele de acest fel si-au construit echipe de angajati profesionisti ei avand aceleasi valori si aceleasi  teluri cu clientii iar in cadrul  firmelor de acest fel,  intotdeauna servirea clientilor o sa fie una ireprosabila.

In firmele unde se executa mobilier la comanda in Bucuresti, toti  clientii si angajatii  reprezinta adevarate prioritati ale obiectivelor pe care le au firmele.

Alegerea si comandarea produselor 

Daca tinem cont de faptul ca intreaga  piata a cumparaturilor online este intr-o crestere continua  iar clientii sunt interesati din ce in ce mai mult de astfel de produse care sunt executate la comanda de profesionistii din  domeniul acesta,  oferind produse si servicii de calitate superioara  la niste preturi ce intotdeauna sunt competitive.

Clientii acestor magazine de mobilier la comanda sunt persoane fizice cat si persoane  juridice.
Persoanele fizice sunt in general niste persoane foarte ocupate si care nu au timp suficient la dispozitie, dar isi doresc  achizitionarea  inclusiv in privinta mobilei, a unor produse de cea mai buna calitate.  Clientii acestea prefera sa comande online dupa care sa primeasca acasa toate produsele pe care le-au comandat, fara sa faca si alte eforturi in acest sens.

Echipele de vanzari

Echipele acestea sunt in general alcatuite din tineri ce au intre 25 - 45 ani, excelent pregatiti de  expertii din domeniul acesta. Avand calitati ca acestea, dobandite la care se adauga implicarea personala , toate acestea fac din echipele de vanzari  unele  extraordinare care au mereu rezultate de exceptie.

In cazul producatorilor de mobila, deoarece suntem comercianti mari, care s-au dezvoltat , acest lucru le permite profesionistilor sa le ofere clientilor niste produse de o calitate  buna si la preturi excelente pentru mobila pe care si-o doresc.

Fimele ce executa mobila la comanda in Bucuresti  vin in intampinarea dorintelor pe care le au clientii lor si deschid magazine de prezentare,  astfel de locuri fiind acelea unde clientii pot vedea „pe viu" produsele si calitatea pe care o au acestea. La solicitarile venite din partea clientilor si pentru a veni in intampinarea dorintei acestora,  firme deschid magazine de prezentare in diverse zone ale Bucurestiului.

Livrarea mobilierului

Dupa ce se alege si fabrica produselor de mobilier dorite de clienti, acestea  pot beneficia si de livarea lor gratuita ce e oferita in Bucuresti .

O astfel de livrare in Bucuresti poate fi facuta  cu mijloacele proprii de transport sau  cu mijloacele de transport puse la dispozitie din partea  firmei, acest transportul fiind efectuat pana in fata imobilului.
Exita unele produse, ce sunt specificate  individual si care pot sa beneficieze si de livrare gratuita atunci cand sunt comandate, indiferent de localitatea unde se face livrarea .

Pentru livrarile de mobilier la comanda care sunt facute in tara, clientii este bine ca inainte  sa discute cu specialistii din cadrul magazinelor de mobila la comanda din Bucuresti ca sa poata beneficia de calcul corect si exact al costuri aditionale cu transportul.

Wednesday, June 22, 2016

Mobila la comanda Bucuresti




Din ce in ce mai mult, o mare a clientilor nu gasesc ceea ce isi doresc in cadrul magazinelor de mobila in serie.

Din motivul acesta, cei mai multi dintre ei cer specialistilor niste solutii de amenajare pe care si le doresc atat  moderne insa vor si sa se potriveasca spatiilor de care acestea dispun. Multi vor sa aiba mobila in  game variata de culori, cu materiale ce isi doresc sa se adapteze ambientalului, si care sa fie functional,  reflectand in acelasi timp personalitatile fiecaruia.

Clienti ar vrea sa achizitioneze produse de calitate superioara, comparativ cu cele oferite uzual in cadrul magazinelor de mobilir si care sa pastreze originalitatea mobilei.

Consultanta pentru alegerea mobilierului


Un consultant specializat pe care il au intotdeauna magazinele de mobila de unde decidem ca vrem sa achizitionam mobila la comanda in Bucuresti, se deplaseaza la domiciliul sau sediul clientului pentru a  masura spatiul disponibil, si ca sa prezinte clientului accesoriile si materialele disponibile, consiliind clientul in a realiza alaturi de specialisti schita mobilierului dorit.

Cu ocazia prime vizite care se face la domiciliul sau la sediul clientului, reprezentantul si consultantul de specialitate pregateste oferte pentru client, incheind ulterior un contractul si toate documentele ce sunt necesare lansarii comenzilor. 

Dupa ce se incheie contractul, clientul poate sa achite magazinului ce executa mobila la comanda in Bucuresti, avansul ce e echivalent cu circa 50% din toata valoarea pe care o are comanda agreata.

Trimiterea schitei, vizitarea showroom-urilor


Pentru a putea sa facem noi ca viitori proprietari, schita mobilierului la comanda pe care ne-o dorim trebuie sa masuram in primul rand spatiul unde aceasta o sa fie amplasat, abateriile ce apar la final si care o sa fie de maxim cativa cm, ele putand fi corectate in momentul in care se fac masuratorile de final, de reprezentantul trimis de magazinului de mobila.

Clientul poate realiza o schita simpla si pe ea  mentioneaza atat lungimea dar si inaltimea si adancimea totala a mobilierului dorit.

Clientul poate si este chiar indicat sa faca vizite la showroom-urile magazinelor de mobilier la comanda din Bucuresti, in cazul in care aici este firma de unde isi doreste sa achizitioneze mobilierul si acolo, cu certitudine, un reprezentant din partea firmei poate concepa o schita care sa fie facuta de comun acord cu clientul si in acelasi timp poate sa-i prezinte acestuia materialele si accesoriile ce sunt disponibile pentru ca acesta, fiind in cunostinta de cauza sa poata lua decizia  cea mai buna, conform necesitatilor pe care el le are.

Gama produselor oferite de magazinele de profil pot cu certitudine sa acopere amenajarile dar si modificarile ce pot fi facute intr-o locuinta, adica:
-          mobilier in serie sau mobilier executat la comanda;
-          bucatarii, dormitoare, camere de tineret, birouri etc;
-          scaune, saltele, canapele, usi glisante, mese;
-          alte produse care fac parte din cadrul ambientului de interior.

Toate sunt adresate executiei la solitarile facute de persoanele fizice insa si dotarilor de tip office. Clientii magazinelor de mobila pot sa primeasca produsele ce sunt comandate, folosind mijloacele proprii de transport dar si prin curier rapid.

Friday, June 17, 2016

Cum sa va bucurati de propriul spatiu in aer liber cu hidroizolatii terase circulabile


V-ati dorit vreodata sa aveti propriul spatiu in aer liber, undeva departe de ochii tuturor, in care sa puteti sa savurati in liniste o cafea dimineata sau sa va bucurati de o masa copioasa in timp ce va bucurati de vremea de afara? Sau pur si simplu sa petreceti timp in aer liber citind sau jucandu-va cu cei mici? Ei bine, acest lucru nu este imposibil. Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la constructia unor terase circulabile pentru acoperisul lor, lucru realizabil atat la casa, cat si la bloc. Insa pentru a va bucura de acest tip de terasa, fara doar si poate veti avea nevoie de hidroizolatii terase circulabile.

De ce sunt absolut necesare hidroizolatii terase circulabile?


Hidroizolatii terase circulabile sunt necesare daca doriti sa pastrati intacta buna stare a terasei, fara sa se deterioreze in timp. Inevitabil aceste terase vor fi supuse ploilor, ninsorilor, inghetului si dezghetului, umiditatii si asa mai departe. Toate aceste actiuni ale caror principal factor este apa, vor produce diverse pagube in timp, deteriorand vizibil calitatea terasei si a materialelor din care aceasta a fost construita.  Prin instalarea unui sistem de hidroizolatiiterase circulabile, inainte de crearea propriu zisa a terasei, se vor monta niste membrane impermeabile, care vor stopa actiunea apei, adica nu ii vor permite acesteia sa mai patrunda in materialele de constructie.

Hidroizolatii terase circulabile: ce recomanda specialistii


Sunt cativa factori de care trebuie sa se tina cont inainte de inceperea propriu zisa a lucrului pentru hidroizolatii terase necirculabile. In primul rand, se va tine cont de umiditatea si temperatura camerelor aflate sub terasa, fiind necesare membrane de protectie intre acestea si terasa, pentru a impiedica vaporii de apa sa intre in materialul terasei. 

Materialele hidroizolatoare cele mai recomandate pentru hidroizolatii terase necirculabile sunt de obicei cele lichide. Hidroizolatia va consta in forma de cateva pavale care pot fi realizate ori din spume poliuretanica – foarte flexibila cu o aderenta usoara pe orice tip de suprafata, acoperind in profunzime chiar si fisurile existente inainte de hidroizolare. Se mai recomanda bituminul, pentru instalarea membranelor bituminoase, cu precadere pe suprafetele din beton. Membranele bituminoase sunt cunoscute pentru buna rezistenta la temperaturile extreme din mediu, la factorii mediului ambiant, precum si la alte presiuni mecanice.

Mai sus sunt prezentate doar cateva tipuri de hidroizolatii terase circulabile, insa in fapt exista mult mai multe materiale care pot fi folosite. Aceasta decizie se va lua impreuna cu o echipa de specialisti, dupa ce acestia vor examina cladirea si tipul de material din care este facuta, camerele de dedesubt, precum si alte calcule si factori tehnici. Mincon www.mincon.ro  este o firma de specialisti in ceea ce prizeste hidroizolatii terase circulabile, dar nu numai si cu siguranta va pot oferi ceea ce aveti nevoie la cel mai bun pret.


Nu ratati ocazia de a va bucura pe termen indelungat de propria terasa, care va poate oferi libertatea de a petrece timp in aer liber, fara sa fiti deranjati de alte persoane, bucurandu-va de liniste si aer proaspat chiar la dumneavoastra acasa.

Thursday, June 16, 2016

Prietenele feline multumite cu hrana ucata pisici




Fiecare vietate are nevoie de a se hrani sau de a fi hranita iar daca v-ati luat o pisica atunci cu siguranta nu va doriti ca aceasta sa sufere de lipsa hranei. Asigurarea necesarului de hrana sau de substante nutritive de care felina voastra are nevoie se poate face foarte usor cu hrana uscata pisici. Aceasta hrana este insa si cea care va face ca noul prieten sa fie vioi si plin de energie.

Cum alegeti hrana uscata pisici


Alegerea celei mai bune categorii de hrana uscata pisici poate fi destul de dificila mai ales daca ne referim la multitudinea de firme si de producatori existenti pe piata. Acestia ofera toata gama de hrana uscata pisici si se adreseaza si unei game variata de posesori de pisici. Trebuie insa ca toata hrana uscata pisici pe care o veti alege sa respecte normele internationale de sihguranta in domeniu.

Printre tipurile de hrana uscata pisici pe care le veti putea alege fara a tine cont de producator sunt cele de hrana uscata pisici pentru cele de la interior, hrana uscata pisici pentru cele sterilizate sau hrana uscata pisici pentru cele care iasa mai mult afara.

Orice pisica cu hrana uscata pisici proprie


Fiecare pisica are posibilitatea sa fie hranita cu un tip de hrana uscata pisici care sa fie destinata acesteia. Aceasta se refera la posibilitatea de a utiliza hrana uscata pisici pentru fiecare rasa de feline in parte si va puteti orienta si cu ajutorul site-ului www.novafood.ro pentru a alege ceea ce aveti nevoie.

Un alt criteriu de alegere a tipului de hrana uscata pisici este varsta pe care pisica sau pisicul vostru o are si puteti alege hrana pentru pui de pisica sau hrana pentru pisicile adulte. Oricare ar fi insa criteriul pe care il veti folosi in alegerea tipului de hrana uscata pisici nu sr strica sa intrebati si un medic veterinar despre ceea ce ar putea avea nevoie prietenul vostru.

Hrana uscata pisici mai multa pentru avantajul vostru


Cum se intampla in majoritatea situatiilor si in cazul in care aveti nevoie de hrana uscata pisici veti putea opta pentru o gama variata dar si o cantitate variata. Daca veti alege sa intrati pe www.novafood.ro veti putea gasii oferte de hrana uscata pisici chiar si cu o greutate de pana la 10 kg. Chiar daca o cantitate mai mare va poate oferii un pret mai bun trebuie sa dozati destul de atent hrana uscata pisici pe care o oferiti.
Daca stiti insa ca animalutul vostru are anumite probleme veti putea sa va orientati si catre achizitia unui tip de hrana uscata pisici pentru cele care necesita diete. Celelalte categorii disponibile pe acest site de hrana uscata pisici sunt cele economice, premium sau superpremium. Categoriile de hrana sunt insa la del de diverse precum si rasele de animale dar si precum sunt tipurile de proprietari.

Hrana uscata pisici este ceea ce va ofera posibilitatea de a avea un prieten necuvantator si de ai asigura acestuia proteinele, vitaminele si mineralele pentru o dezvoltare sanatoasa.