Monday, October 31, 2016

Transport personal Bucuresti


In calatoriile ce sunt facute cu autocarele  firmelor care sunt specializate, sunt insotiti toti clientii de soferi care sunt profesionisti si care au o vasta experienta in domeniul acesta cat si de insotitoare de bord , acestea stand intotdeauna la dispozitia pe care o au calatorii.

Avand incredere cat si buna dispozitie, cei care fac parte sin personalul firmelor care ofera servicii de transport personal in Bucuresti, pot faca tot ce le va sta in putinta ca sa  asigure calatorilor  deplasari cat mai placute.

La orice fel de calatorie, acele firme de transport care isi respecta clientii, pot sa le ofere si cafea gratuit ori ceaiuri iar in anumite  cazuri chiar si un pranz cand se fac diverse  calatorii care depasesc o anumita durata calatorii care sunt facute de regaula in strainatate.

Calatoriile care sunt lungi sunt de regula facute fara innoptare. Astfel de  firme de transport, avand la baza si in conformitate cu contractele incheiate, nu o sa-si asume responsabilitatea unor eventuale intarzieri ce sunt datorate cu precadere timpului care poate fi nefavorabil,  care sunt  cauzate fie de trafic fie de timpul de asteptare din cadrul vamilor.

Documentele alaturi de bagajele necesare pentru calatorie

Fiecare dintre pasageri care beneficiaza de serviciile de transport personal din Bucuresti, chiar daca sunt in tara, ori catre strainatate, este unicul responsabil in ceea ce privesc documentele ce sunt obligatorii si deasemeni  necesare calatoriei. Acele documente care sunt necesare in mod normal la  calatorii, sunt urmatoarele:

  • cartile de identitate
  • pasaportul, acolo unde si dca e cazul;
  • asigurarea medicala;
  • imputernicirea plus cazierul  eventualilor insotitori pe care ii au minorii.

Asigurarea medicala poate fi obtinuta de la  agentii la care s-a facut  rezervarea. Informatiile vamale pot sa fie obtinute si ele de la sediile agentiilor pe care le au firmele de transport.

In  pretului pe care il are biletul de calatorie e inclus de regula cate 2 valize care impreuna nu  depasesc 70 de Kg si deasemeni  bagaje de mana care nu vor avea  greutatea mai mare det 5 Kg. Orice bagaj in plus este in mod normal  taxat suplimentar de catre transportator.

Firmele care executa transportul personalului in Bucuresti nu o sa-si asume raspunderea pentru  disparitii sau eventuale  deteriorari si  inlocuiri facute asupra bagajelor, cat si a raspunderii vamale sau  pentru acele lucruri ce sunt uitate de  calatori,  in cadrul masinilor cu care acestea se deplaseaza.

Parcul auto al  firmelor acestea de transport e de regula format din  autocare şi din microbuze, iar intre ele se regasesc de regula incluisv modele de ultima generatie in privinta transportului de  persoane. Aceste modele sunt unul din  punctele principalele atunci cand se participa la targuri nationale, la cele  internationale din domeniu ce sunt organizate anual .

Multe dintre modelele noi au gradul de confort  si mai ridicat prin acele scaune de piele care sunt ergonomice au spatar ajustabil  si deasemeni suport necesar pentru picioare, putand sa aiba si masute rabatabile cat si  instalatii specifice audio-video alaturi de monitoare LCD.

Consultati site-urile de specialitate ale acestor firme de transport si veti afla si mai multe detalii in legatura cu facilitatile pe care le ofera calatorilor.

No comments:

Post a Comment