Monday, October 10, 2016

Rent a car Otopeni: metoda ideala de a intra in posesia masinii mult visate


Indiferent daca plecati in vacante, aveti calatorii de afaceri sau pur si simplu doriti sa va plimbati printr-un oras aglomerat, achizitionarea unei masini este un lucru pe care trebuie sa il realizati. Insa, daca la momentul respectiv nu aveti banii necesari pentru a cumpara masina mult visata, nu suportati cheltuielile taxelor, eventualelor defectiuni mecanice sau a revizuirilor, serviciul de rent a car Otopeni este mereu solutiaideala.

Asadar, solutia de a inchiria o masina este actiunea potrivita atunci cand va doriti sa calatoriti si aveti mare nevoie de o sursa de transport personala. Procesul de rent a car Otopeni se realizeaza foarte usor si simplu, totul pornind de la inchirierea marcii de masini mult visata.

Pasi de urmat in procesul de rent a car Otopeni

Pentru a profita de servicii de rent a car Otopeni trebuie sa urmati mai multi pasi cu privire la rezervarea modelului dorit, semnarea contractului, dar si alte detalii importante. O prima conditie pe care orice doritor de rent a car Otopeni trebuie sa o indeplineasca este varsta. Asadar, un client trebuie sa aiba varsta minima de 21 de ani sa aiba minim 1 an de experienta. Ca si documente necesare in moemtul semnarii contractului, clientul care doreste sa beneficieze de serviciul de rent a car Otopeni  are nevoie de permisul de conducere si de actul de identitate. Ramane la alegerea fiecarei companii daca este nevoie de acte suplimentare.

Pentru a beneficia de serviciul rent a car Otopeni, clientul trebuie sa faca o rezervare, fie prin intermediul mediului online, fie prin e-mail sau telefon. Clientul trebuie sa completeze un formular ce contine clasa autovehicului ce se doreste inchiriat, perioada, locatia si data de predare / preluare si in ultimul rand, numele beneficiarului. Inchirierea masinii se va realiza la data si locul stabilit in etapa de rezervare. Atunci cand se livreaza masina se va semna contractul de inchiriere, se completeaza o fisa de predare – primire a masinii si se va efectua plata catre agentul de inchirieri.

Deplasari sigure si rapide prin serviciul rent a car Otopeni

Serviciile de rent a car Otopeni reprezinta solutiile ideale atunci cand aveti nevoie de o masina intr-un timp destul de scurt pentru a va indeplini necesitatile legate de calatorii de afaceri sau vacante impreuna cu familia sau prietenii. Asadar, daca doriti servicii rent a car Otopeni, compania Rent a Car Bucuresti este cea mai buna alegere si cel mai bun partener care imbina elementul de siguranta cu cel de confort.

Servicii de calitate superioara de rent a car Otopeni

Rent a Car Bucuresti este compania care ofera servicii de rent a car Otopeni de calitate superioara, ce are menirea de a respecta siguranta, functionalitatea si confortul de care aveti nevoie in timpul calatoriilor dumneavostra.

Serviciile de rent a car, presupun spalarea si intretinerea, asigurare RCA, asigurare CASCO, inlocuirea masinii in caz de defectiuni mecanice si livrarea masinii. Toate aceste servicii de rent a car Otopeni sunt posibile la un pret avantajos, iar compania are scopul de a satisface toate cererile chiar si celor mai exigenti clienti.

No comments:

Post a Comment