In multe articole de stiinta putem sa descoperim faptul ca acest castravetii muratii au anumite lucruri benefice in ceea ce priveste sanatatea, asa cum este continutul important al antioxidantilor.
Exista anumite sfaturi pentru a putea pune acesti castravetii.
Nutritionistii cred faptul ca acesti castravetii murati pot sa aiba in afara de multe beneficii inclusiv o sursa de fibre naturale care pot ajuta la digestie. Deasemeni, in plus fata de avantajul acesta se pot enumera inlusiv faptul ca tin sub control in primul rand flora intestinala, ca previn si pot tine departe anumite boli care au legatura mai ales cu digestia. Acesti castravetii murati au la fel ca si cei care sunt cruzi, ceva mai putine calorii, acestia avand deasemeni efecte pozitive in cazul in care dorim la un anumit moment sa tinem cura de slabire. Atunci cand sunt murati, totu castravetii au in componenta lor si minerale, au magneziu si sunt o sursa foarte buna de vitamina C, cat si de fier sau de calciu.
In perioadele in care avem infectii ce sunt de tipul respirator ori in cazul in care suntem raciti, acesti castrevetii sunt de multe ori, recomandati spre consum. Ei sunt alimente bogate in vitamina B din acest motiv putem sa adaugam un nou avantaj in lista aceasta de beneficii ale castravetilor murati ce sunt aduse de acestea. Castravetii reusesc sa transforme alimentele in energie si in acest fel, corpul o sa primeasca partea care ii e necesara rivind energia zilnica. De aceea asa cum stim, cand sunt murati, acesti castraveti aduc numeroase avantaje sanatatii pielii noastre. Atata antioxidantii cat si castravetii, pot sa previna majoratitatea efectelor ce sunt distrugatoare si provocate de radicalii liberi, cunoascuti deja.
Acidul cafeic, dar si antioxidantii si deasemeni curcubina, au efect benefic in privinta cancerului. Astfel de calitati pot ajuta la a pune bariere contra raspandirii multor tumori.Castravetii au si unele avantaje in privinta sanatatii.
Nutritionistii spun despre acesti castravetii care sunt neconservati ca nu numai coaja , ci si pulpa lor sunt bogate atunco cand vine vorba de vitamina B, insa contine si vitamina A, vitamina C si E ,contin contin acid folic si enzime avand un rol bun in ceea ce priveste disgestia si procesului ei.
Ca bonus la acesti castravetii neconservati poate sa vina si continutul destul de mare de saruri minerale si de potasiu, de calciu, de magneziu, ca si de zinc si fier, cat si de siliciu.
Este bine sa se stie si faptul ca acestia au niste efecte foarte bune impotriva aparitiei unei hipertensiuni arteriale. Continutul pe care il are in ceea ce priveste fibrele, maganeziu, si acela de potasiu poate ajuta in mod clar eficient in procesul de regularizarea tensiunii arteriale, cat si la prevenirea bolilor cardiovasculare.
Dupa cum se stie, orie castravete e compus din aproximativ 90% apa potandu-se afirma faptul ca prin procesul acesta de consum avem parte de unele avantaje in ceea ce priveste hidratarea , insa mai ales atunci cand vorbim de orgasnism si de detofixierea lui.
Pentru mai multe detalii , cei care sunt interesati pot accesa site-urile specializate - www.Mamanina.ro.
No comments:
Post a Comment