Monday, October 24, 2016

Castraveti murati - Mamanina.ro


In multe articole de stiinta putem sa descoperim faptul ca acest  castravetii muratii au anumite lucruri benefice in ceea ce priveste  sanatatea, asa cum este continutul important al antioxidantilor.
Exista anumite sfaturi pentru  a putea pune acesti  castravetii.

Nutritionistii cred  faptul ca acesti castravetii murati  pot sa aiba in afara de multe beneficii inclusiv o sursa de fibre naturale care pot ajuta la digestie. Deasemeni, in plus fata de avantajul acesta  se pot enumera inlusiv faptul  ca tin  sub control in primul rand flora intestinala,  ca previn si pot tine  departe anumite boli care au legatura mai ales cu digestia. Acesti castravetii murati  au la fel ca si cei care sunt cruzi, ceva mai putine calorii, acestia avand deasemeni  efecte pozitive in cazul in care dorim la un anumit moment sa tinem cura de slabire. Atunci cand sunt murati, totu castravetii au in componenta lor si  minerale, au magneziu si sunt o sursa foarte buna  de vitamina C, cat si de fier sau de calciu.

In perioadele in care avem infectii ce sunt de tipul respirator ori in cazul in care suntem raciti, acesti castrevetii sunt de multe ori, recomandati spre consum.  Ei sunt alimente bogate in vitamina B  din acest motiv  putem sa adaugam un nou avantaj in lista aceasta de beneficii ale castravetilor murati ce sunt aduse de acestea. Castravetii reusesc sa transforme alimentele in energie si in acest fel, corpul o sa  primeasca partea care ii e necesara rivind energia zilnica. De aceea  asa cum stim, cand sunt murati, acesti castraveti aduc  numeroase avantaje  sanatatii  pielii noastre. Atata antioxidantii cat si  castravetii, pot sa previna majoratitatea efectelor ce sunt distrugatoare si provocate de radicalii liberi,  cunoascuti deja.

Acidul cafeic, dar si antioxidantii  si deasemeni curcubina, au  efect benefic in privinta cancerului. Astfel de calitati pot ajuta la a pune  bariere contra raspandirii multor  tumori.Castravetii au si unele avantaje in privinta sanatatii.

Nutritionistii spun despre acesti castravetii care sunt neconservati ca nu numai coaja , ci si pulpa lor sunt bogate atunco cand vine  vorba de vitamina B, insa contine si  vitamina A, vitamina  C si E ,contin contin acid folic si enzime avand  un rol  bun in ceea ce priveste disgestia si  procesului ei.
Ca  bonus la acesti castravetii neconservati poate sa vina si continutul destul de mare de  saruri minerale  si de  potasiu, de calciu, de magneziu, ca si de zinc si fier, cat si de  siliciu.

Este bine sa se stie si faptul ca acestia au niste efecte foarte bune impotriva aparitiei unei  hipertensiuni  arteriale. Continutul pe care il are in ceea ce priveste fibrele, maganeziu, si acela de potasiu poate ajuta in mod clar eficient in procesul de regularizarea tensiunii arteriale, cat si la prevenirea  bolilor cardiovasculare.

Dupa cum se stie, orie castravete e compus din aproximativ 90% apa potandu-se  afirma faptul ca prin  procesul acesta  de consum avem parte de unele avantaje in ceea ce priveste hidratarea , insa   mai ales atunci cand vorbim de orgasnism si de detofixierea lui.
Pentru mai multe detalii , cei care sunt interesati pot  accesa site-urile  specializate - www.Mamanina.ro.

No comments:

Post a Comment