Thursday, August 25, 2016

O mancare pentru caini poate fi si ieftina dar si de calitate


O mancare pentru caini potrivita nu e mereu simplu de gasit si de ales. Astfel ca de multe ori va puteti regasi in situatii in care poate achizitionati o mancare pentru caini foarte scumpa, insa nu foarte buna din punct de vedere calitativ, sau din contra, puteti gasi una mai ieftina dar care sa aiba si o calitate corespunzatoare. Cautati sa apelati cel mai bine la magazine specializate in domeniu, astfel incat sa gasiti o mancare pentru caini din branduri renumite, este cea mai indicata.

De ce sa nu apelati la o mancare pentru caini din supermarket?
         
Exista clar multe tipuri de mancare pentru caini in supermarket, asa numitele "marca magazinului", care insa nu contin intotdeauna ingrediente potrivite pentru cainele dvs. Daca aveti un pui de rasa de exemplu, este foarte important ca acesta sa fie hranit in mod corespunzator, in caz contrar se poate foarte usor imbolnavi si puteti sa ajungeti sa cheltuiti sume considerabile la medicul veterinar.
          
De cele mai multe ori o astfel de mancare pentru caini care este marca magazinului sau este pur si implu o mancare pentru caini care este poate foarte ieftina, foarte gustoasa, dar nu contine ingrediente care s asigure aportul zilnic de nutrienti pentru cainele dvs., poate sa faca mai mult rau decat bine.

O blana lucioasa, dantura sanatoasa, un nivel de energie corespunzator cu mancare pentru caini potrivita
          
Daca veti asigura cainelui dvs. o mancare pentru caini corespunzatoare, care sa ii aduca zilnic aportul necesar de nutrienti si vitamine, minerale, proteine si asa mai departe, acesta va fi cu siguranta mult mai sanatos, mult mai energic si va arata mult mai bine. Desigur, multe persoane inca se mai gandesc probabil din pacate ca e suficient daca isi vor hrani cainele cu mancarea pe care si ele o consuma, insa acest fapt este eronat. 

Cainele nu are acelasi metabolism ca si omul, iar daca ne gandim bine, cainii sunt practic animale domesticite. Inainte de a fi domesticite insa, ele cu siguranta nu consumau supa de legume si dulciuri pe care din pacate multi dintre stapanii de astfel de patrupede considera ca e in regula sa le ofere companionilor lor in loc de hrana de caini. 

E o diferenta mare intre modul in care va digera cainele o mancare pentru caini si modul in care va difera o mancare destinata consumului uman. Cea de-a doua nu ii va asigura nici digestia corespunzatoare, dar nici nivelul de energie necesar, nici sanatatea si in nici un caz un fizic corespunzator. www.novafood.ro
          
Asadar, fara doar si poate o mancare pentru caini potrivita va face o mare difernta in viata cainelui dvs. si a dvs. totodata. Trebuie sa va asigurati doar ca o veti achizitiona de la un magazin de specialitate, ca o veti oferi cainelui la ore potrivite si in cantitatea potrivita si astfel veti asigura companionului dvs. un plus de sanatate si vitalitate.

          
Optati pentru calitate in primul rand si bucurati-va de compania minunata a cainelui dvs. vreme indelungata. 

No comments:

Post a Comment