Wednesday, July 20, 2016

Schele metalice de la compania Edilrent


Firmele de specialitate ofera si pun la dispozitia oricarui client o gama vasta  de schele metalice care sunt disponibile si de inchiriat fiind de mai multe modele, toate la standarde ridicate si la niste preturi mici. Astefl de obiecte au ca si destinatie cu precadere firmele de constructie, ce necesita produse de acest tip in cadrul activitatii pe care o deasfasoara, insa nu doresc sa le si cumpere, ci numai  sa poata sa dispune de utilitatea acestora in lucrarile pe care le  desfasoara.

Se poate spune ca toate aceste companii specializate in acest domeniu, vor pune la dispozitia clientilor lor, in afara de cadrul specific al schelei si parti laterale ce sunt aferente lor, avand inclusiv o  scara care poate sa fie inclusa in cadrul structura specifice, avand mai multe dimensiuni, conform cu ceea ce  doresc prin comanda, clientii.

Inaltimea pe care o au produsele ce sunt oferite de catre firmele de specialitate pot sa ajunga si pana la doi metri,  latimea invartindu-se in juri de un metru.

Pe langa toate acestea, trebuie  amintit faptul ca sistemele ce sunt oferite de catre companiile din acest domeniu au  o siguranta foarte mare, asa dupa cum sunt standardele, putand sa beneficieze in  sensul acesta de o serie a barelor laterale necesare pentru protectie si ranforsare cu o  lungime care poate sa ajunga la doi metri,  pana spre  trei metri, dupa cum este modul de montaj al acesteia.

Pe langa toate acestea trebuie sa fie mentionat si faptul ca exista posibilitatea de adaugare a diagonalelor in forma de X , cu  lungima care se incadreaza undeva intre doi si trei metri. La pachet cu ele sunt puse clientilor la dispozitie si diverse podini sau platforme fixe  vopsite, cu o latimece ajunge  la aproximativ 50 centimetri si lungime si care pot sa varieze, tinand cont de ceea ce se cauta si de ce are clientul  nevoie.

In acelasi timp, se poate aminti si faptul ca  pot fi puse la dispozitie clientilor si platforme ori diverse podine fixe,  incorporate cu cadrul scarii si care pot sa fie galvanizate.

Cei care isi  doresc inchirierea unor  astfel de obiecte, pot sa se bucure  si de o gama  variata privind  accesoriile ce sunt  puse la dispozitie de catre firmele specializate, pentru usurarea muncii, dar si pentru a putea oferi un inalt grad de siguranta, in conformitate cu standardele cerute pe piata.

Se incepe de la elementele ce sunt  necesare in protectia muncitorilor si in cazul existentei unei posibile caderi, au inclus filet cu scopul de sustinere a  barelor de protectie, putandu-se ajunge chiar si pana la seria de bare care pot asigura o protectie si picioarele metalice pentru  schele.

Toate pot sa fie cerute la  inchiriere,  din cadrul acestor firme de specialitate ce asigura  preturi dintre cele mai mici.
Se pot inchiria nu doar picioare de schela  fixe, ci si picioare reglabile, galvanizate, sau vopsite, avand cuplaje sau ancoraje ori cu roti rotative, deaorece exista o gama vasta de tipuri de schele, ce sunt potrivite pentru diverse lucrari.

Pentru mai multe detalii, clientii pot accesa site-uri precum: www.edilrent.ro .

No comments:

Post a Comment