Sunday, July 24, 2016

Cele mai bune hidroizolatii Constanta




Suntem compania care va poate oferi serviici de hidroizolatii Constanta si Tulcea la cele mai bune preturi. Hidroizolarea este un proces prin care se previne patrundere apei in cladire. Chiar cand se incepe constructia se pune in vedere pentru a intreprinde masuri extinse in controlul umiditatii in casa. Daca o casa are o hidroizolare corecta atunci confortul interior creste considerabil si obiectele din interior sunt protejate sigur de actiunea umezelii. Apa care patrunde in constructie,  duce la numeroase probleme, la degradarea materialelor din care este construita cladirea, apare mucegaiul, si rezistenta la miscarile seismice scade rapid. 

Hidroizolatii Constanta cu produse pe baza de ciment

Folosim produse monocomponente ca DSF 360 de la THRAKON, un produs pe baza de ciment destinat aplicarii sub unele presiuni negative sau pozitive. Este perfect pentru hidroizolatiile suprafetelor din beton, ca – subsolurile, fundatiile, canalizarile, tunelurile. Optam si pentru produse bicomponente ca DSF 353 FLEX – care la fel este un produs pe baza de ciment ce are proprietatea de a inchide fisuri mai mici de 0,2 mm. Se foloseste la hidroizolarea suprafetelor si interioare si exterioare ca zidurile si pardoselile in zonele umede, zidurile din subsol si fundatiile, piscinele si bazinele de apa. Toate aceste produse sunt perfecte pentru cele mai trainice hidroizolatii Constanta.

Hidroizolatii Constanta cu produse acrilice, poliuretanice, impregnanti

La hidroizolatiile acrilice folosim FLX 380 ROOF SEALE – o solutie monocomponenta, pensulabila care are un grad mare de elasticitate. Are o nuanta alba care are proprietate de a respinge razele UV, si de a proteja cladirea de transmiterea in interiorului ei a caldurii. Este adecvat pentru a impermeabiliza acoperisurile, mansardele si terasele eficient. 

Dar daca sunteti doritorul unor hidroizolatii Constanta poliuritenice atunci va oferim produsul FLX 390 – care formeaza o membrana superelastica cu elasticitate mai mare decat 800 %. Un produs pe baza de poliuretan destinat hidroizolatiilor pe un termen lung. Se foloseste la hidroizolarea teraselor, piscinelor etc. Prezinta o rezistenta considerabila la razele UV si la traficul pietonal.

Din impregnanti va oferim FLX 390 – care e un produs cu o structura complexa nanomoleculara, constituit pe baza de rasini, pentru a impermeabilizeaza toate suprafetele poroase si cele usor poroase de petele uleioase, de aparitia mucegiului, crearea de saruri si infiltrarea umezelii. Este perfect pentru a se aplica pe suprafete asa ca granitul, marmura, placile de gips, tencuielile, betonul.  

Cum ne contactati pentru cele mai bune hidroizolatii Constanta

Pentru a beneficia de cele mai bune hidroizolatii Constanta ne puteti gasi la adresa Strada Randunelelor, Navodari, Constanta, Romania. Ne puteti contacta la urmatoarele numer de telefon: Nr.1 – 0721 90 04 32, Nr.2 – 0741 25 11 54. Pentru a fi mereu in cursul noutatilor, ne puteti urmari pe Faceebook, Twiter si Google Plus. Iar daca aveti intrebari ne puteti lasa un formular de contact, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp, pentru a va raspunde la orice intrebare ce tine de hidroizolatiile din Constanta. Contactati-ne pentru a afla toate detaliile si toate raspunsurile la intrebarile dvs.

Acceseaza site-ul www.paunyxconstruct.ro si afla mai multe detalii.

No comments:

Post a Comment