Friday, July 8, 2016

Carucioare cu landou




Un carucior considerat de multi ca fiind unul practic, avand landou, si nu in ultimul rand cu un raport pret/calitate bun, poate fi gasit la multe firme ce comercializeaza astfel de produse pentru copii.

Unele dintre tipurile de carucioare cu landou pot sa fie folosite incepand chiar de la varsta de 0 (zero) luni pentru ca detin in dotare inclusiv un un spatar ce poate fi reglat pe 3 nivele.

Material din care se confectioneaza un carucior de tipul acesta e rezistent si deasemenea impermeabil, avand rolul de  protejare al copilului ce se afla in primele lui luni de viata.

Caruciorul are in dotare si un maner reversibil putand sa devena carucior volatil care se poate impinge fie stand cu fata spre copil fie acesta stand cu spatele. Se poate deasemenea utiliza caruciorul acesta incepand de la 0 (zero) luni, oricand si in orice pozitie, copilul fiind in siguranta.

Printre dotarile acestui carucior sunt incluse si un spatarul care e reglabil in 3 nivele, o husa de picioare si o geanta care poate fi folosita de catre mamici, iar rotile din fata au 7", au directie si deasemenea suspensie, in timp ce rotile din spate au o marime de 8", la acestea adaugandu-se si frana.

Dimensiunile unui carucior pliat sunt 84 cm x 34 cm x 54 cm, iar distanta care se gaseste intre rotile din fata si rotile din spate ajunge sa fie de 72 cm, cu garda sol-sezut de 44 cm.

Exista si alt tip de carucior, numit doi in unu, ce poate sa fie utilizat incepand de la nastere si pana aproape la 3 ani.

Acesta este considerat de catre specialisti si clienti, un carucior masiv si durabil, avand patru roti mari, fixe, destinat acelor persoane care vor sa aiba pentru bebelusul lor un comfort maxim precum si siguranta, ambele putand fi obtinute prin utilizarea acestui carucior, ce poate fi gasit la un pret rezonabil.

Accesoriile incluse in pret, detin rolul de a nu duce lipsa parintii sau copii de absolut nimic in cei aproximativ doi, maxim trei ani cat pot sa foloseasca acest carucior. 

Din gama culorilor pe care un carucior cu landou le poate avea, cu siguranta parintii vor gasi nuanta pe care si-o doresc, atat in cazul carucioarele de baieti dar si atunci cand vor sa achizitioneze un carucior pentru fetite, insa la fel de bine pot cumpara un carucior in nuanta unisex.

Magazinele de specialitate pot sa ofere 12 luni de garantie, aceasta fiind de altfel si garantia care este oferita de catre producatorii carucioarelor.

Greutate pe care o are un carucior care are inclus si dotarile mentionate mai sus poate sa ajunga la aproximativ 16 kg si deasemenea, sistemul doi in unu in cazul unui carucior, poate include atat carucior de tip-Junior, cat si landou ori un port-bebe, o folie de protectie pentru ploaie, plasa de protectie impotriva tantarilor, o husa necesara pentru picioare, dar si roti dintr-un cauciuc solid si care e siliconat, plus alte dotari, optionale, in functie de tipul si pretul caruciorului.

Mai multe pe Magazinul-Mamicilor.ro.

No comments:

Post a Comment