Monday, June 6, 2016

Unde iti faci cele mai bune brichete personalizate


O noua metoda foarte eficienta de branding si pe piata din Romania sunt diferitele obiecte personalizate cu un logo al firmei pe care doresti sa o promovezi. Dalimpromo iti ofera cele mai calitative brichete personalizate pe care le poti gasi pe piata locala. In urmatoarele cateva randuri voi incerca sa iti arat cateva dintre avantajele de a iti promova brand-ul cu ajutorul unor brichete.

Ce modele poti alege pentru brichetele personalizate


Firma noastra ofera o multitudine de modele din care poti alege pentru a crea o bricheta personalizata. Fie ca doresti un model cat mai simplu pe care sa incapa un mic logo sau vrei o bricheta de o dimensiune mai mare, vei gasi una pe gusturile tuturor in inventarul nostru.

Urmatorul aspect pe care trebuie sa il iei in considerare este ce tip de bricheta vrei. Doresti una cu o metoda de arpindere clasica sau o bricheta cu aprindere piezo-electrica. In functie de firma sau organizatia pe care o promovezi poti opta de asemenea pentru un model de aprinzator de aragaz. Aceste aprinzatoare sunt ideale in caz ca promovezi un brand care are legatura cu bucataria sau gatitul in general. 
 

Brichete personalizate, cadouri ideale pentru prietenii fumatori


Daca ai cunostinte care fumeaza si tot timpul au probleme cu brichetele pe care le pierd sau le uita prin diferite baruri, poti sa le faci o surpriza placuta cu un set de brichete personalizate pe gusturile lor. Poti adauga orice poza sau model care iti trece prin minte in momentul in care comanzi setul de brichete.

Sunt sigur ca prietenii tai vor fi placut impresionati de un asemenea cadou care de asemenea este si foarte util. Toti am trecut prin momente in care nu reusim sa gasim o bricheta in casa cand avem nevoie de una. Cu un asemenea cadou prietenii tai nu vor mai avea aceasta problema prea curand. Singurul lucru pe care tu trebuie sa il faci este sa alegi un model de bricheta si un eventual model care doresti sa fie adaugat. Dupa acest proces noi ne vom ocupa de toata munca si iti vom trimite comanda acasa in cel mai scurt timp.

Importanta unor brichete personalizate bine alese


Sunt sigur ca te intrebi ce importanta pot avea niste brichete personalizate, indiferent de calitatea lor sau modelul ales sa fie imprimat pe ele. In unele situatii asemenea obiecte sunt subestimate ca functionalitate de marketing. Este foarte usor sa ii lasi unui client o impresie buna atunci cand ii poti oferi o multitudine de obiecte personalizate cu logo-ul firmei sau organizatiei tale. Asa ca de ce sa ratezi o ocazie de a atrage atentie asupra unui brand pe care il promovezi cand totul poate fi atat de simplu cu serviciile oferita de Dalimpromo.

No comments:

Post a Comment