Thursday, June 30, 2016

Rafturi metalice



Seria rafturilor de tip LB6 este reprezentata de un sistem static pentru stocare, sistem ce poate fi configurabil conform domeniului de utilizare, tinand cont de marfa care e depozitata si de spatiul in care acesta o sa fie amplasat. Daca folosim pentru a realiza instalatii pe niveluri mai multe, avand scari si platforme pietonale ori pentru a realiza o arhiva moderne si care sa fie rezistenta in timp, sistem acesta de rafturiva avea un raport foarte bun, calitate/pret. Acest tip de rafturi metalice este solid, este elegant si poate fi usor de montat.

Montajul rafturilor LB6


Montajul tipului acesta de rafturi se oate realiza fara sa se foloseasca suruburi, practic politele se vor monta folosind patru cleme. Stalpii pe care ii are raftul metalic se realizeaza in profil omega si portanta pe care o are o pereche de stalpi e de circa 4 tone. Lungimile ce sunt disponibile pentru aceste polite sunt de  800, chiar si 1000 sau 1200 mm. Adancimile disponibile pentru astfel de polite sunt de 300, 400, sau 500 ori maxim 600 mm. Rafturile pot sa fie montate in mod independent si deasemenea pot fi  cuplate in baterie folosind pentru asta mai multe module, insa in acest caz se economisesc stalpi si deasemenea se va rigidiza in mod optim instalatia rafturilor.

Rafturi metalice au o platforma, si la acesata se adauga unu, sau chiar doua etaje. Podeaua e realizata cu ajutorul unor grilaje metalice sau chiar si fara perforatii. Sunt folosite protectii pentru culoar ori o poarta culisanta la incarcare si la descarcare. Portanta indicativa pe care o are polita este de 300 kg / mp ir finisarea de serie este Gri RAL 7038 ori e zincat. Daca exista cerere din partea clientilor, se pot executa si in culori diverse sau chiar si din otel de tip INOX.

Mobilierul de tip LB6


Un raft tip - LB6 poate sa fie accesorizat cu diverse inchideri la spate, dar si inchideri laterale plus usi pentru a realizare un dulap metalic, cat mai solid. Politele pot sa fie dotate cu niste separatoare sau cu  elemente specifice de compartimentare. In acelasi timp, poate fi creat un modul necesar pentru casetele metalice sau pentru cele din plastic.

Strucutura portanta va fi realizata intotdeauna dintr-o tabla de otel care este de cea mai buna calitate si  profilata. Desemenea, aceste rafturi au si usi ranforsate, balamale interne stil antiefractie si un bord frontal rotunjit. 

Au pe laturi cat si pe usi, nervuri longitudinale si toate dulapurile sau deasemenea usi batante si inchidere ce se face cu cilindru, plus doi chei in dotare. Culoarea acestuia poate fi Gri RAL 7035 si este realizata in serie.

Fisetele metalice pentru arhivare


Astfel de fisete metalice executate de firmele care produc si rafturi metalice, au dimensiunile cuprinse intre 80 x 45 x 200 cm. Ele sunt deasemenea dotate cu patru polite ce sunt reglabile. Un fiset metalic de tip 900 poate avea dimensiunile de  90 x 45 x 200 cm. El este dotat cu cate patru polite ce sunt reglabile.

Cititi mai multe pe Ingeco.ro.

No comments:

Post a Comment