Friday, June 17, 2016

Cum sa va bucurati de propriul spatiu in aer liber cu hidroizolatii terase circulabile


V-ati dorit vreodata sa aveti propriul spatiu in aer liber, undeva departe de ochii tuturor, in care sa puteti sa savurati in liniste o cafea dimineata sau sa va bucurati de o masa copioasa in timp ce va bucurati de vremea de afara? Sau pur si simplu sa petreceti timp in aer liber citind sau jucandu-va cu cei mici? Ei bine, acest lucru nu este imposibil. Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la constructia unor terase circulabile pentru acoperisul lor, lucru realizabil atat la casa, cat si la bloc. Insa pentru a va bucura de acest tip de terasa, fara doar si poate veti avea nevoie de hidroizolatii terase circulabile.

De ce sunt absolut necesare hidroizolatii terase circulabile?


Hidroizolatii terase circulabile sunt necesare daca doriti sa pastrati intacta buna stare a terasei, fara sa se deterioreze in timp. Inevitabil aceste terase vor fi supuse ploilor, ninsorilor, inghetului si dezghetului, umiditatii si asa mai departe. Toate aceste actiuni ale caror principal factor este apa, vor produce diverse pagube in timp, deteriorand vizibil calitatea terasei si a materialelor din care aceasta a fost construita.  Prin instalarea unui sistem de hidroizolatiiterase circulabile, inainte de crearea propriu zisa a terasei, se vor monta niste membrane impermeabile, care vor stopa actiunea apei, adica nu ii vor permite acesteia sa mai patrunda in materialele de constructie.

Hidroizolatii terase circulabile: ce recomanda specialistii


Sunt cativa factori de care trebuie sa se tina cont inainte de inceperea propriu zisa a lucrului pentru hidroizolatii terase necirculabile. In primul rand, se va tine cont de umiditatea si temperatura camerelor aflate sub terasa, fiind necesare membrane de protectie intre acestea si terasa, pentru a impiedica vaporii de apa sa intre in materialul terasei. 

Materialele hidroizolatoare cele mai recomandate pentru hidroizolatii terase necirculabile sunt de obicei cele lichide. Hidroizolatia va consta in forma de cateva pavale care pot fi realizate ori din spume poliuretanica – foarte flexibila cu o aderenta usoara pe orice tip de suprafata, acoperind in profunzime chiar si fisurile existente inainte de hidroizolare. Se mai recomanda bituminul, pentru instalarea membranelor bituminoase, cu precadere pe suprafetele din beton. Membranele bituminoase sunt cunoscute pentru buna rezistenta la temperaturile extreme din mediu, la factorii mediului ambiant, precum si la alte presiuni mecanice.

Mai sus sunt prezentate doar cateva tipuri de hidroizolatii terase circulabile, insa in fapt exista mult mai multe materiale care pot fi folosite. Aceasta decizie se va lua impreuna cu o echipa de specialisti, dupa ce acestia vor examina cladirea si tipul de material din care este facuta, camerele de dedesubt, precum si alte calcule si factori tehnici. Mincon www.mincon.ro  este o firma de specialisti in ceea ce prizeste hidroizolatii terase circulabile, dar nu numai si cu siguranta va pot oferi ceea ce aveti nevoie la cel mai bun pret.


Nu ratati ocazia de a va bucura pe termen indelungat de propria terasa, care va poate oferi libertatea de a petrece timp in aer liber, fara sa fiti deranjati de alte persoane, bucurandu-va de liniste si aer proaspat chiar la dumneavoastra acasa.

No comments:

Post a Comment