Friday, June 10, 2016

Anvelope industriale




Firmele care executa anvelope industriale produce o gama vasta de anvelope, inclusiv pentru agricultura, anvelope pentru tractoare, semanatori si combine. Aceste fime au gama larga de anvelope utilizabile inclusiv pentru traktoare MTZ. Clientii gasesc aici anvelope avand dimensiuni de 15,5-38, 15,5R38, 13,6R38, 13,6-38, 360/70R20 , 9,00-16,  360/70R24.

Anvelope importate din Rusia


Firmele care comercializeaza anvelope industriale si nu numai in tara noastra, le importa din Rusia , din China, precum si din alte tari, toate fiind insa de cea mai buna calitata. Firmele sunt de regula in contact direct cu multe firme producatoare de anvelope pentru camioane, importand direct din fabricile producatoare de anvelope cum sunt de exemplu  Doublestar, Triangle, Fullrun, Westlake si Roadstone. Specialistii au la dispozitia clientilor o gama vasta de anvelope avand  dimensiunile de 385/65R22,5; 315/70R22,5; 315/80R22,5; 295/80R22,5; 315/60R22,5; 295/60R22,5; 13R22,5 si 275/70R22,5.

Firmele utilizeaza proceduri stricte pentru controlul calitatii anvelopelor pe care le comercializeaza. Inainte de a se importa tipurile acestea de anvelopa din China, specialistii le inspecteaza direct la firma producatoare. Sunt verificate cu rigurozitate atat  tehnologia cat si procedurile de productie.
Aceste proceduri sunt necesare  deoarece in China sunt multe firme producatoare de anvelope si o mare parte sintre acestea ofera produse competitive catre marci mondiale binecunoscute dar produsele altor firme uneori lasa de dorit. Tinand cont de cerintele clientilor, firmele importatoare din Romania le ofera acestora pe cat posibil numai anvelope industriale ale marcilor renumite prin calitatea produselor lor.

Producatorii mari


Una din gama produselor care sunt printre cele mai variate este reprezentata de anvelopele utilizate la autoturisme. Webshop-urile firmelor specializate ofera in acest sens clientilor,  produse ale firmelor producatoare ale anvelopelor  cum ar fi Michelin, Bridgestone, Goodyear sau  Continental dar si al altora care ofera o calitate la nivel ridicat si la preturi avantajose cum sunt Hankook, Cordiant, Matador, Barum, Amtel, si altele similare.

Utilizarea si livrarea anvelopelor corespunzatoare anotimpului


Un aspect foarte important si care trebuie sa fie stiut este acela ca anvelopele industriale si nu numai acestea, trebui sa fie folosite in sezoanele corespunzatoare caracteristicilor lor. Anvelopele de vara sunt numai pentru vara, iar cele de iarna numai pentru utilizarea in sezonul de iarna. Se  recomanda utilizarea de anvelope de iarna numai cand temperatura medie scade sub 7 grade, iar anvelopele de vara este recomandat de catre specialisti sa fie utilizate la  temperaturi medii mai mari de 7 grade. Este contraindicata utilizarea anvelopelor de iarna pe perioada verii, pentru ca acestea fiind produse din amestec de cauciuc ce e mai moale, se vor uza rapid, si nu o sa ofere aderenta buna suprafatei de rulaj. Este chiar periculos sa fie utilizate anvelopele de vara in timpul sezonului de iarna. Chiar si pe drumurile uscate, anvelopele pentru vara au aderenta  scazuta, ele fiind produse din amestecuri de cauciuc ceva mai tare. In felul asta, daca sunt utilizte, distanta de franare a masinii  va creste in mod considerabil.

Prin comanda transmisa de catre client prin utilizand site-urilor firmelor de profil cum ar fi si www.pneufan.ro, acestea pot achizitiona  anvelope de o calitate foarte buna calitate si intotdeauna la preturi dintre cele mai bune de pe piata. Firmele care le comercializeaza in Romania efectueaza inclusiv transportul acestora deasemeni la un cost avantajos.

No comments:

Post a Comment