Wednesday, May 25, 2016

Servicii funerare planificate si organizate de profesionisti




Sensibile la durerea celor ce se despart de cei pe care ai iubesc, pentru totdeauna, sunt Agentiile Funerare. Planificarea si organizarea unei ceremonii de inmormantare, nu este deloc placut sau usor. Agentia Funerara Paul, vede in spatele unei dureri un om care a trecut prin viata, a iubit, a muncit pentru cei dragi, si a devenit un erou pentru ei. Avem la dispozitie o gama larga de servicii funerare, un personal adecvat si bine instruit, si produse utile pentru a pregati urgent pe ultimul drum persoana draga. In acel moment dificil cand este pierduta o persoana iubita, majoritatea rudelor nu sunt pregatite pentru a lua deciziile care se impun in acele momente, si sa pregateasca cele necesare pentru buna desfasurare in bune conditii a procesiunii funerare. Rolul nostru este sa va sprijinim, in aceste momente dificile. 

Servicii funerare pentru onorarea celor dragi

Fara a face rabat de calitate prin acordarea de servicii funerare, noi nu vom pune punctul pe castig, ci din potriva pretul serviciilor funerare si articolelor funerare de care veti avea nevoie, nu vor fi un factor de stres in plus dar cele mai competitive in domeniu. Echipa formata din oameni cu o conduta morala si profesionala, vor trata orice eveniment cu delicatete, urmarind si respectand toate cerintele. Vom trata pe cat este cu putinta mai bine persoanele ramase indoliate prin onorarea memoriei ersoanei care paraseste aceasta lume. Indiferent de cultul religios sau de pozitia sociala a clientului, vom oferi toate serviciile noastre pentru a va ajuta sa treceti cu usurinta macar peste ceia ce tine de partea organizatorica. 

Servicii funerare bazate pe compasiune

Beneficiind de servicii funerare profesioniste, oferite de Agentia Funerara Paul, d-voastra si cei apropiati veti acorda atentia si respectul pe care decedatul merita sa-l primeasca. Veti permite apropiatilor sa isi ia ramas bun fara a se gandi la grijile cu aranjamentele si pregatirile toate. Serviciile noastre sunt complete, de la medicul constatator, pana la parastasul de inhumare. Va garantam prin seriozitate si respect ca nu avem preturi ascunse, totul va depinde de alegerea care o veti face d-voastra,ce doriti, cand doriti si cat doriti. Nu impunem nici un produs. Asiguram servicii funerare bazate pe sobrietate si compasiune, credem ca ceea ce facem este deosebit de important. Cand cei dragi nu se mai pot gandi din cauza durerii ce llea fost provocata, incercam sa alinam aceasta durere cat de palid prin al nostru profesionalism. 

Servicii funerare de la Agentia Funerara Paul

Agentia Funerara Paul pe parcursul a 15 ani ofera servicii funerare pentru familiile indurerate. Fiecare pachet funerar propus , contine necesarul pentru o inmormantare decenta, care respecta obiceiurile religiei ortodoxe. Prestam serviciile Non-Stop, iar o parte a serviciilor complete este asigurarea clientilor cu transport funerar la cele mai bune conditii. Daca detineti talonul de pensie veti beneficia de o inmormantare gratuita si pe loc puteti primi diferenta de bani dintre costul serviciilor funerare alese si valoarea ajutorului de inmormantare. Aveti posibilitatea la fel de a plati in rate. Dupa contactarea noastra veti primi un suport cu instruire gratuita.

No comments:

Post a Comment