Thursday, May 26, 2016

Popi metalici second cu o calitate de nivel inalt




La momentul dat fara popi metalici second hand nu se pot sustine si turna placi de beton in construciile de tot felul. Si din cauza aceasta se olosesc fie popi noi, fie deja la mana a doua, deoarece in prezent iecare se conduce dupa regula de a reduce din costuri si pentru a corespunde calitatii. Si anume acesta este motivul pentru care compania noastra Edilrent va ofera o gama diversa de astfel de materiale care sunt extrem de necesare constructiilor dvs. Insa alegerea acestor popi este uneori mai anevoioasa pentru persoanele care nu deosebesc un pop bun si calitativ d eunul foarte uzat.

Edilrent compania ofera specialisti in domeniul popilor metalici second hand


Aest popi metalici second hand se pot alege mult mai usor, daca clientul este indrumat de un profesionist al companiei noastre. Profesionistul va va ajuta sa alegeti popii care nu sunt uzati si care se vor utiliza in viitoarele constructii. Desigur ca aceste materiale se vor achizitiona luand calcul galvanizarea termica care va rezista la toate intemperiile si desigur ca si la rugina. Si au grosimea metalului egala cu 2.50 milietri fiind capabili sa sustina betonul. In plus se va face o calcularea precisa pentru ca sa se amplaseze corect si sa nu fie suprasolicitati, fiiind in stare sa sustina betonul proapsta turnat.  Edilrent va ofera cele mai bune solutii, si prin acest fapt a devenit o companie de renume care isi satisface orice client. 

Alegerea celor mai buni popi metalici second hand


La momentul actual Edilrent se ocupa cu importarea, achizitionarea si vinderea celor mai buni popi metalici second hand la comada sau chiar direct din stoc. Daca ei sunt destnati turnarii placilor din beton, atunci ei trebuie sa fie extrem de puternici. Si un pop metalic care e de o calitate inalta trebue sa raspunda unui sir de criterii. In cele mai mule cazuri pretul depinde direct de calitatea produsului care trebuie procurat. Mai intai de toate orice client trebuie sa ia in calcul grosimea metalului din care este confectionata teava propriuzisa. In al doilea rand trebuie sa atraga atentia la lungimea ei cand este stransa, sau dimpotriva extinsa. Si in al treilea rand trebuie sa ia in consideratie si nivelul ei de uzura si vechimea sa. In aceeasi masura constructorii trebuie sa verifice si filetul lor. Conform regulei popii nu ar trebhuisa se extinda prea mult in timpul constructiei, fiindca risca sa cedeze incarcaturii foarte grele, si anume sa se curbeze in momentele principale cand se toarna placa de beton. 

Majoritatea persoanelor tind sa economiseasca asupra achizitionarii popilor, si din cauza aceasta ei ajung sa faca din constructia sa o adevarata padure. Deoarece ei opteaza pentru cumpararea nenumaratelor grinzi de cherestea pentru a sustine placa din beton. Astfel e mai bine ca de  la inceput sa se achizitioneze un numar acceptabil de popi care vor suficienti petru a sustine intreaga constructie.

No comments:

Post a Comment