Wednesday, March 9, 2016

Carucioare copii


Prin lansarea unor comenzi electronice catre magazinele de specialitate care vand inclusiv carucioare de copii sau lasarea chiar si telefonic pe site-urile magazinelor de specialitate , cumparatorul practic alege si isi da acordul, prin forma de comunicare aleasa -telefonic sau prin e-mail, acord prin care vanzatorul este liber sa isi deruleze operatiunile.

Comanda trebuie sa fie compusa din unele documente specifice:  o comanda  unde sunt  mentiunate clar datele necesare pentru a se putea face livrarea si facturarea carucioarelor de copii sau a altor produse cumparate dar si conditiile specifice  respectiv optiuni privind modalitatea de plata.
Prin aceasta comanda se vor accepta si termenii si conditile specificate dar si prelucrarea datelor care au caracter personal. Ulterior, se va confirma comanda prin e-mail sau telefonic.

In cazul in care magazinul care comercializeaza astfel de produse cum sunt si carucioarele de copii confirma comanda, se considera ca se accepta inclusiv termenii si conditiile comenzii. Acceptarea comenzii facuta de vanzator se va considera finalizata in momentul in care exista  confirmarea electronica adica prin e-mail sau confirmarea verbala adica telefonica din partea magazinului vanzator catre clientul cumparator, fara sa fie necesara si o confirmare de primire din partea cumparatorului.

Vanzatorul nu considera niciodata ca o comanda neconfirmata are valoarea unui contract, acesta intrand in vigoare atunci cand se confirma comenzii de catre vanzator.

Aceasta confirmare se poate face deasemeni electronic prin e-mail sau telefonic, termenii si conditiile de vanzare cu caracter general stand la baza contractului de vanzare al caruciorului de copii cumparat.

Extinderea obligatiilor vanzatorului unui carucior de copii

Vanzatorul trebuie si poate sa isi utilizeze cunostintele profesionale si tehnice pentru atingerea rezultatul care este mentionat in comanda  livrand bunurile comandate de client , bucuri care sa indeplineasca cerintele clientului.

Informatiile care sunt prezentate pe site-urile de pe care se pot cumpara incluiv articole de pentru copii  au un caracter informativ de aceea ele pot sa fie modificate de vanzator, fara un anunt in prealabil. In acelasi timp, din considerente care sunt legate de spatiu si de coerenta structurii pe care o are informatia, descrierile produselor vandute in magazinele de specialitate pot sa fie incomplete, dar vanzatorul va face intotdeauna eforturi pentru a prezenta informatiile care sunt cele mai relevante, astfel incat produsul sa fie utilizat in cei mai buni parametrii pentru care a si fost achizitionat.

Comunicarea cu magazinul care are printre articole inclusiv carucioare de copii  poate sa se faca prin interactiunea directa cu acesta sau prin postarea opiniilor vizavi de produsele comercializate sau prin intermediul adreselor mentionate in cadrul sectiunii "contact". Magazinele isi aloca dreptul de a ignora parerile sau adresarile care contin injurii sau au un limbaj neadecvat, magazinul vanzator are libertatea de  gestionare a informatiilor primite fara sa fie  nevoie sa aduca justificari.

Returnarea carucioarelor de copii

Produsele care sunt comercializate pe site-ruiel de specialitate, incluiv pe www.magazinul-mamicilor.ro  pot sa fie returnate catre magazin in termen de 14-30  de zile lucratoare, in functie de produs si politica actuala a firmei.

Clientii au dreptul sa denunte contractul in mod unilateral, intr-un anumit termen de zile lucratoare, fara sa invoce vreun motiv. Iar costurile care vor cadea in sarcina clientilor care returneaza produsul, sunt costuri ce implica strict returul produsului.

No comments:

Post a Comment