Monday, March 21, 2016

Brelocuri personalizate – tipuri, preturi si rolul lor prin intermediul Dalimpromo




Brelocurile  din metal care apar sub forma unor brelocuri de chei,  de lanterna, ruleta,  de inima,  de dreptunghi,  oval,  de bec,  de camion.
Brelocurile  din plastic care apar sub forma unor brelocuri cu fise, case,  papuc, smile,  inima,  brelocuri reflectorizante,  brelocuri cu masina,  cu suport telefon.
Acestea sunt doar unele din multele brelocuri personalizate promovate de dalimpromo.ro.  Site-ul ofera o gama foarte variata si complexa de astfel de brelocuri, de diferite marimi si preturi.

Preturile brelocurilor personalizate


Preturile unor astfel de brelocuri pot varia de la 0, 11 euro  pana la 0, 80 euro, insa depinde de marime dar si de materialul din care sunt facute.  Acestea sunt exemplele de preturi pentru cele din plastic.
Preturile unor brelocuri de metal pot fi de la 0, 24 de euro in sus,  deci mai scumpe putin decat cele din plastic.

Achizitionarea brelocurilor personalizate


Brelocurile personalizate pot fi achizitionate online, de pe diferite site-uri sau de la magazinele din orase.  Atat cele online cat si cele din magazine au brelocuri de toate tipurile si marimile: cu nume,  cu anumite cuvinte scrise (  cea mai buna prietena),  cu figuri geometrice,  cu anumite cladiri sau cu anumite produse (masina,  inima, lanterna).



Servicii oferite de dalimpromo.ro privind brelocurile personalizate


Site-ul ofera brelocuri personalizate realizate din materiale de calitate, o tehnolo gie moderna si o calitate inestimabila.  El ofera o gama foarte variata de astfel de brelocuri care se pot gasi doar pe acest site.
Brelocurile din metal sunt mai deosebite datorita materialului bun, rezistent si de calitate dar si formelor sale diferite. 
Site-ul promoveaza diferite tipuri de brelocuri: de la cele mai clasice pana la cele mai moderne pentru diferite firme.
Astfel ca apelati cu toata increderea la acest site!

In afara de aceste brelocuri personalizate,  site-ul mai promoveaza si brichete personalizate,  sepci personalizate, pixuri personalizate.

Rolul brelocurilor personalizate in firma


Brelocurile  personalizate intr-o firma pot aduce o mica bucurie colaboratorilor si angajatilor  deoarece pot fi oferite ca si cadou de catre angajatori sau sefii de departament. Un astfel de cadou oferit colaboritorilor cu siguranta ii va impresiona si vor mai colabora  poate si pe viitor cu acea firma.
Brelocul personalizat poate fi inscris cu sigla sau logo-ul firmei de catre angajatori pentru a pune in evidenta compania respectiva.


1. Avantajele brelocurilor personalizate:

- sunt de mici dimensiuni ceea ce inseamna ca pot incapea lejer intr-o geanta normala,
- au preturi acceptabile,
- se curata usor, cu o carpa de praf.

2. Standardele de calitate ale brelocurilor personalizate difera in functie de:

- materialele din care sunt realizate,
- tipul si marimea brelocului,
- tehnica prin care sunt realizate,
- timpul alocat pentru realizarea brelocurilor.

3. Caracteristicile  brelocurilor personalizate:

- sunt de diferite dimensiuni si lungimi,
- au o gama variata de culori,
- sunt realizate din metal si plastic,
- au forme din cele mai diverse.

Asadar, brelocurile personalizate  sunt  un cadou banal la prima vedere insa poate capata o alta semnificatie datorita modului in care se ofera el. Acesta poate fi dat de catre firma angajatilor sau colaboratorilor pentru a-i stimula intr-un fel sa lucreze si sa colaboreze in mod eficient.

No comments:

Post a Comment