Wednesday, February 17, 2016

Service reparatii cutii automate



In cazurile in care un client doreste sa isi repare cutia de viteza si crede ca acest lucru il va costa mult atunci este bine sa se uite peste preturile de manopera si eventual preturile pentru reparatiile cutiilor automate. In marea majoritate a cazurilor, acestea  concureaza ca si preturi in cazul firmelor de service si reparatii cutii automate din tara cu cele ale firmelor de profil din Europa. Se poate spune chiar ca in Romania se gasesc specialisti si firme care executa servicii de acest fel cu avand un bun raport calitate – pret.

Pentru intelegerea mai bine a operatiunilor pe care le presupune reparatia unei cutii automate de viteza si pentru ca specialistii isi doresc si ofera transparenta totala in relatia cu clientii, specialistii ofera precizarile necesare sub forma unui deviz ca cel de mai jos:
-          Pretul pentru manopera reparatiei cutiei automate este undeva in jurul a 500 lei, cu tva inclus;
-          Durata de executie a reparatiei este de maxim 3 ore.

Componente cutie automata de viteza

O cutia automata are in componenta elementele urmatoare:
-         cutia automata de viteze propiu zisa;
-         un  convertizor sau asa numitul “ambreaj umed”;
-         un  sistem de racire al uleiului care este reprezentat de conducte si de racorduri elastice precum si un radiator de racire care poate sa fie unul cu dimensiuni mici sau unul pozitionat langa alte radiatoare pe care le are ale autovehicolul;
 -     o serpentina introdusa in radiatorul de racire motor;
 -     un calculatorul al cutiei de viteza automate care este denumit si creierul cutiei automate;
 -     un schimbatorul de viteze.
 -     o instalatie electrica a cutiei de viteza ce cuprinde cablajele de conexiuni electronice ce conecteaza calculatorul pe care il are cutia automata rca, cu precadere la masinile marca Mercedes.

Demontatul, spalatul si verificarea unui bloc hidraulic, daca exista in stoc  piese, are estimativ un pret de 200 lei (fara tva) si o durata de executie de 2 pana la 4 ore.

Demotatul, verificarea, si curatarea unei instalatii de racire la cutia automata de viteze cu inlocuirea anumitor componente care se gasesc a fi are un pret estimativ de 150ron (fara tva) si o durata de executie de maxim 2ore.

Autobasculante sunt considerate a fi mijloace de transport unic si asta din cauza  faptului ca acestea sunt singurele vehicule capabile de a descarca tesatura pe care o desfasoara prin inclinarea sarcinii lor.

Tehnologia stat-of-the-art precum si caracteristici avansate care exista in procesele de schimbarea ale anvelopelor reprezinta una dintre cele mai rapide si mai profitabile servicii care pot sa fie oferite unui client de firmele ce executa si servicii de reparatii cutii automate. Acesti specialisti, buni profesionisti folosesc cu precadere instrumente de diagnosticare si pentru reparații ca sa se asigure ca fiecare vehicul intrat in service pentru reparatii este diagnosticat mod corect si apoi reparat pentru a satisface dorintele si solicitarile clientilor.

Deteriorarea spre exemplu a unei parti importante dintr-un autovehicol, respeciv a convertorului inseamna, de regula, inlocuirea totala a acestuia din convertorul de cuplu.

Orice problema ar avea insa o masina sau cutia de viteze a acestuia, a apela la specialisti constitue cea mai buna optiune, acestea garantand servicii de reparatii cutii automate de cea mai buna calitate.

No comments:

Post a Comment