Tuesday, February 9, 2016

Scaun auto copii

Scaunele auto copii de pe magazinul-mamicilor.ro pot fi:
  • Scaune auto copii  atat pentru baieti cat si pentru fetite
Scaun auto Mykids Babytravel  se poate folosi pentru copiiii care au pana la 25 de kg. Acest scaun auto ofera siguranta si comiditate copilului. Acesta are un pret de pana la 400 de lei.

Scaunul auto  Orion Kaki  poate transporta copii care au de pana la 36 de kg maxim si este ca si dimensiune mai mare si mai spatios ca Mykids Babytravel. El este dotat cu perne, spatar si centura.  Acesta are un design modern si are un pret de pana la 350 de lei.

  • Scaune auto de tip Isofix
Scaunul auto Chipolino River  poate fi folosit de la varsta de 1 an pana la 12 ani. Sunt dotate cu captuseala, centura,  tapiterie detasabila. Pretul lor este  in jur de 600 de lei.

Scaun auto  Glider  are o greutate de 8 kg si 53 cm si poate fi utilizat  pentru copiii are au o greutate intre 9-25 de kg.

Dispozitivele  scaunelor auto:

  • Dispozitiv numit adaptor Etro care are un pret de 20 si ceva de lei.
  • Dispozitiv Neva  care are un pret de 40 de lei.
  • Dispozitiv Pooky care are un pret de 40 de lei.
  • Dispozitiv Baby Uno care are un pret de 50 de lei.

Standardele de calitate,  achizitionarea scaunelor auto

Scaunele auto sunt calitative prin faptul ca sunt de o firma buna,  sunt realizate din materiale, ustensile si piese de buna calitate,   pretul lor, modul in care sunt montate si realizate.
Scaunele auto se cumpara de obicei din comert, de la magazinele de copii sau din magazinele online, de pe Internet.  Oamenii prefera sa cumpere  si online si din comert, depinde insa de preferintele si de dorintele acestora.

Preturile insa difera, cele online  cateodata fiind mai scumpe datorita platii transportului sau a curierului in plus fata de scaunul auto.

Scaun auto versus cosulet auto

Deosebirile dintre scaunul auto si un cosulet auto sunt: scaunul auto este mai mare decat cosuletul,  scaunul auto este mai incapator, scaunul auto este mai inalt. Ca si asemanari ar fi:  ambele se amplaseaza la automobile, ambele au centuri, ambele ofera confort si siguranta bebelusilor si copiilor, ambele se realizeaza din materiale foarte bune din punct de vedere calitativ.

Ca si preturi, scaunele auto sunt mai scumpe  datorita dimensiunilor mai mari, a cantitatii de material utilizate si dotarilor.

1. Scaunele auto copii  au ca si roluri:
- sa protejeze copii si bebelusii de eventualele accidente (cazaturi, rani usoare),
- sa ofere siguranta copiilor,
- sa ofere un loc confortabil de dormit.

2. Avantajele scaunelor auto copii :
- au tarife avantajoase,
- ofera comoditate bebelusilor,
- au centuri de siguranta.

3. Scaunele auto copii  se pot defini astfel:
- sunt niste obiecte prin care bebelusii sau copiii pot sta mai comod in masina,
- sunt niste bunuri realizate din materiale de buna calitate care ajuta copiii sa se simta cat mai in siguranta in masina.

Asadar, scaunele auto copii  sunt niste  produse prin care copilasii pot sta cat mai confortabil in masina. Ele se monteaza in spate, in masina.

No comments:

Post a Comment