Wednesday, January 6, 2016

Terase verzi cu multiple beneficii


Pentru un oras sufocat de fier, beton si sticla, solutia perfecta si ideala sunt acoperisurile terasate si inverzite. Multiplele beneficii cum ar fi reducerea efectului de sera un spatiu ideal pentru recreiere, marirea duratei de viata a unui acoperis, reducerea costurilor de intretinere vom obtine in rezultatul transformarii acoperisurilor in terase verzi. Veti uita de zgomotul urban, veti reduce cantitatea de praf si nivelul de smog, iar vara veti scade temperatura din interior, deoarece acoperisul verde imbunatateste izolatia cladirii. Daca aveti un acoperis plat, in afara de zona de relaxatie suplimentara, veti obtine si un aspect interesant al casei. Oferind un confort sporit de viata, apropiind omul mai mult de natura, terasele verzi sunt un trend al zilelor noastre, care au o valoare ecologica ridicata.

Terase verzi – o solutie pentru a readuce natura aproape de tine

In locul Raiului pe care Dumnezeu ni l-a lasat ca mostenire – natura, noi am construit orase intregi civilizate care sunt lipsite de verdele, care este viata. Ca sa nu plingem dupa acele locuri, pe care le-am pierdut specialisti iscusiti care pot realiza terase vierzi, au gasit solutia necesara de a readuce natura, pe care am permis-o sa o pierdem in numele civilizatiei. In m icile raiuri reconstruite de o firma ce activeaza di anul 2003 pe piata romaneasca de amenajari de spatii verzi, veti regasi linistea, veti avea bucuria de a atinge o frunza sau privi o floare vie. Fiind superbe aceste locuri sunt intrebate tot mai mult si apar tot mai des astfel de cladiri. Fie ca este o cladire de birou, sau bloc nou, acoperisurile imbracate cu vegetatie pe linga rolul lor estetic, au numeroase alte beneficii.

Terase verzi de la ODU – Green Roof

Reducerea substantiala a spatiilor verzi, a dus la dezvoltarea unor tehnologii pe baza caror se proiecteaza niste proiecte devalorificate a spatiilor neutilizate de pe terase si acoperisuri. Aceste proiecte insa trebuie sa fie realizate de o firma serioasa. O experienta de 8 ani anume in crearea acoperisurilor verzi, una dintre primele firme de profil pe piata Romaniei ODU – Green Roof, vor pune toata staruinta pentru a va darui niste terase verzi ce ne vor permite sa respiram un aier mai curat, de parca te-ai simti untr-un parc sau o gradina. In zonele verzi temperatura este mai scazuta, care este un lucru foarte important pe timp de canicula. Cresterea numarului de spatii verzi sub forma de terase, aduc numai beneficii pentru sanatatea noastra.

Terase verzi create de specialisti de incredere


Doriti sa aveti o terasa ce este bine vazuta din blocurile din apropiere, sa fie creat un proiect care sa asiguredurabilitate, materialele sa fie de calitate iar plantele de la furnizori de incredere, adresativa la ODU – Green Roof unde veti primi solutiile optime pentru amenajarea celor mai superbe terase verzi. Firma noastra va ofera un serviciu complet de la design, furnizarea tuturor materialelor pentru izolatie, irigatie, drenaj, a plantelor si montarea lor. Toate lucrarile se fac in mod responsabil, tinind cont de greutatea pe care o suporta cladirea. 

No comments:

Post a Comment