Thursday, January 28, 2016

Schimbare sediu social cu Expert Advisor - mai aproape de nevoile dumneavoastra


Daca tocmai ati ientificat o noua oportunitate de afaceri intr-o zona diferita de cea in care activati in prezent, solutia este la indemana dumneavoastra – schimbare sediu social, simplu si rapid, echipa ExpertAdvisor va poate fi partenerul ideal pentru ca aceasta procedura sa fie dusa la bun sfarsit in cel mai scurt timp.

Loc nou, idei noi

In viata unei companii pot aparea numeroase momente care necesita schimbari, unele pozitive, altele mai putin. Una dintre acestea se refera la schimbarea sediului social, mai precis la schimbarea adresei, a locului in care societatea isi desfaosara activitatea. Chiar daca nu pare atat de important, detinerea unui sediu social este una dintre conditiile majore pentru ca o companie sa poata functiona in limtele prevazute de lege. Acesta este locul oficial al firmei, unde se desfasoara majoritatea activitatilor din cadrul acesteia.

Din varii motive, este foarte posibil ca si compania pe care dumneavoastra o detineti sa treaca printr-o astfel de schimbare. Fie ca este vorba de expirarea contractului de inchiriere sau largirea activitatii si nevoia unui spatiu mai mare, fie ca vorbim despre mutarea societatii intr-un alt judet, decizia de schimbare sediu social trebuie analizata cu mare atentie de toti asociatii pentru obtinerea unei solutii finale optime. Daca deja ati gasit zona in care considerati ca activitatea companiei dumneavoastra se va extinde, iar succesul va fi garantat, tot ce trebuie sa faceti este sa va inarmati cu multa incredere si rabdare si sa incheiati un contract de inchiriere pe o anumita perioada stabilita.

Dosar complet schimbare sediu social

Sunt din ce in ce mai numeroase cazurile in care procedura de schimbare sediu social este ingaduita unei companii specializata in domeniu, pentru a va usura munca pe care dumneavoastra ar trebui sa o realizati. O echipa specializata in domeniu cunoaste toate formalitatile in astfel de situatii, avand experienta necesara si cunostinetele pentru buna desfasurare a acestei mentiuni. Pentru a scapa de aceasta grija, compania ExpertAdvisor  vine in ajutorul dumneavoastra si va pune la dispozitie o gama extinsa de servicii de consultanta in business, astfel incat succesul afacerii dumneavoastra sa fie garantat. Dosarul de care se va ocupa echipa ExpertAdvisor va contine urmatoarele documente:
  • certificat de inmatriculare  in original;
  • ultimul act constitutiv actualizat al societatii in original;
  • actul de spatiu;
  • actul doveditor asupra proprietatii spatiului care va servi ca nou sediu social.


Schimbare sediu social in alt judet

Una dintre problemele cu care se confrunta majoritatea companiilor atunci cand recurg la decizia de schimbare sediu social, tine de judetul in care va activa aceasta. De altfel, schimbarea sediului se poate face, atat in cadrul aceluiasi judet, cat si in altul. Diferenta apare atunci cand vorbim despre durata intregii proceduri, in primul caz aceasta este mai scurta, aproximativ o saptamana, in timp ce in al doilea caz, perioada este de peste 45 de zile lucratoare.


Prin urmare, cu o bogata experienta si seriozitate, echipa ExpertAdvisor este alaturi pe toata durata acestei proceduri, garantandu-va reusita in toate aspectele  legate de schimbare sediu social. Pentru mai multe informatii, va asteptam pe site-ul www.expertadvisor.ro.

No comments:

Post a Comment