Friday, July 31, 2015

Aparate de muls, pentru cel mai bun lapte




Industria alimentara are cateva alimente de care nu se poate lipsi si care constituie o sursa  economica importanta. Vorbim aici de alimentele de baza ca de exemplu, laptele. Proprietatile sale sunt cunoscute de multa vreme si dovedite in decursul timpului de nenumarate ori.  

Obtinerea lui presupune un  proces nu prea complicat insa meticulos si care impune foarta multa rabdare, energie si igiena daca se doreste pastrarea tuturor calitatilor caracteristice laptelui. In sprijinul celor care se straduiesc sa ne ofere ce-i mai bun, specialistii domeniului tehnologic au creat apratele de muls.  
Ce sunt acestea mai exact, ce  avantaje prezinta si cat de eficiente sunt? Toate aceste intrebari isi au raspunsul in cele ce urmeaza.

Avantajele aparatelor de muls:
 
La cantitatile imense de lapte solicitate pe piata de consum, efortul depus pentru obtinerea lui, depaseste cu mult forta de munca a  micilor anteprenori care se  mai ingrijesc de fermele de vaci pentru lapte. Ajutorul lor nu putea sa vina decat din partea unor aparate special concepute care sa eficientizeze acest proces, al mulgerii, intrucat forta si energia niciunei fiinte umane nu erau suficiente. 
 Treptat mulsul  manual este inlocuit de cel mecanic din varii motive. Daca acum ceva vreme bunicii mei se trezeau cu noaptea in cap pentru a reusi sa se ingrijeasca de toata ferma in timp util, astazi aparatele de muls  fac aceasta treaba mult mai repede, mai eficient si  mai igienic. 
 Atunci cand laptele a fost obtinut cu ajutorul unui aparat de muls, nu trebuie sa va faceti nicio problema in ceea ce priveste igiena acestuia. Il puteti bea chiar si in momentul in care a  fost colectat fara sa va faceti griji de nicun fel.  
 In ceea ce priveste costul si intretinerea unui aparat de muls, nici acestea nu sunt motive de ingrijorare. Daca aveti suficienta rabdare puteti gasi aparate de muls dintre cele mai eficiente si de cea mai buna calitate, la cele mai avantajoase preturi. Asa ca nu va ramane de facut decat sa dati startul cumparaturilor.

 Aparate de muls de la Ideal Shoping:
           
 Dupa cum ii spune si numele; Ideal-shoping  este locul cel mai indicat de unde sa va faceti cumparaturile. Este online, este simplu si foarte usor de accesat si cu un simplu click puteti compara oferte, analiza caracteristicile fiecarui aparat, ba chiar mai mult puteti cere informatii daca aveti nelamuriri, avand astfel garantia unei achizitii exact asa cum va doriti.
           
 In materie de aparate de muls, varietate de modele este punctul forte al site-ului Ideal Shoping. Aveti la dispozitie aparate care pot mulge  si 20 de vaci pe ora fara vreo problema insa gasiti la fel de simplu si aparate de muls perfecte pentru ferme mai mici. Atata vreme cat dumneavoastra aveti in minte modelul dorit si caracteristicile pe care trebuie sa le detina, tot ce va mai ramane de facut este sa intrati, atunci cand aveti putin timp liber pe www.ideal-shoping.ro  si sa comandati aparatul care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Transportul este garantat,  iar calitatea incontestabila. Ce va puteti dori mai mult? Merita sa aruncati macar o privire!

Thursday, July 30, 2015

Proiecte case mici


Cu totii ne-am imaginat cum ar arata casa visurilor noastre.Indiferent ca este la munte sau la mare, de dimensiuni ample sau mai reduse, dorim sa fie acel loc special in care ne putem gasi linistea si confortul.Astfel firmele de arhitectura si design si-au diversificat foarte mult ofertele, iar printre acestea se numara si proiectele pentru case mici.

Avantaje case mici


            Acestea sunt preferate de foarte multi clienti din mai multe puncte de vedere.In primul rand, sunt foarte practice : nu necesita mult spatiu, le putem extinde oricand vom avea nevoie si sunt excelente pentru cei care nu doresc sa risipeasca resurse, materiale sau pur si simplu nu vor sa depaseasca un buget bine stabilit.Mai apoi, pot sa fie folosite de foarte multe categorii de persoane : de la tineri casatoriti ce abia isi intemeieaza un camin, la familii de mici dimensiuni sau la doi pensionari ce prefera sa se retraga intr-o zona linistita pentru a se relaxa si a avea un spatiu exact pentru necesitatile si pe placul lor.In plus, de multe ori casele mai mici sunt mult mai apreciate pentru cat de frumos sunt executate, lasand totusi destul loc in jur pentru a nu creea senzatia de sufocare, plus ca sunt usor de intretinut.

Utilizarea tehnologiei in proiecte de arhitectura


            In ultimul timp au aparut chiar si proiecte pentru cartiere rezidentiale doar cu astfel de case.Trebuie sa aveti in vedere atunci cand luati legatura cu o firma de specialitate, ca aceasta sa aiba nu numai arhitecti bine pregatiti sau designer care sa se ocupe de amenajarea interioara a locuintei, dar totul sa functioneze ca un sistem bine format, iar elemenetele sa fie in corelatie.Spatiul trebuie foarte bine segmentat in proiectele pentru case mici. Folositi, de exemplu, canapele rabatabile in locul paturilor sau dressing-uri fixate in perete in detrimentul dulapurilor traditioane, ce nu numai ca dau un aer invechit camerei, dar si ocupa foarte mult loc.Acordati atentie pana si celor mai mici elemente, ele vor influenta felul in care casa dumnevoastra va arata.Din fericire, in ajutorul nostru vin programele 3D, prin care orice beneficiar poate sa vizualizeze viitoarea sa locuinta si sa spuna ce schimbari sunt necesare.Daca doriti o casa de dimensiuni reduse, asta nu inseamna ca nu puteti avea tot confortul de care aveti nevoie.Exista foarte multe proiecte care sunt superioare oricarei case mari.Arhitectii vin intotdeauna cu o paleta de idei din ce in ce mai interesante deoarece creativitatea isi spune cuvantul.
            In cazul in care sunteti interesati de astfel de servicii, va recomandam site-ul www.crihan-construct.ro. Acestia  ofera proiectare case, instalatii, urbanism,  dirigintie de santier, dar si audit in domeniu.Pentru fiecare produs in parte gasiti mai mult informatii on-line, in plus cu anumite sfaturi pentru ca dumneavoastra sa faceti alegerea potrivita, in functie de nevoi.

            Acestea fiind spuse, cand vine vorba de proiectecase mici, apelati cu incredere la serviciile unei profesioniste in domeniu si mai ales la un architect care este specializat pe astfel de cerinte.Interactiunea intre membrii familiei se va realiza foarte usor si va veti simti imediat ,,acasa”.

Tuesday, July 28, 2015

Robinet sferic motorizat




Printre tipurile de robinet sferic se numara si cele motorizate, care includ un design cu trecere integrala sau redusa si o constructie din doua sau trei componente. Sunt disponibile in mai multe clase de diametre, de la DN 8 pana la DN 250, cu o gama completa de racorduri. Pot fi fabricate din otel carbon, otel inoxidabil sau din alte materiale speciale. Aceste robinete sunt potrivite in majoritatea instalatiilor industriale generale si chiar in cele asa-zise sensibile. Cel mai mare atu pe care il prezinta este faptul ca toate aceste dispozitive sunt testate individual inainte de a fi puse pe piata.

Robinet sfera, etanseitatea la nivelul sferei

In ceea ce priveste modul de functionare, sfera este elementul de obturare care va sectiona fluxul, amplasata intre doua scaune cu garnituri elastice care garanteaza etanseitatea. Acest montaj este flotant si permite deplasarea sferei in directia de curgere, atunci cand robinetul este inchis. In absenta presiunii, etanseitatea este asigurata de forta arcului celor doua scaune, garniturile de etansare fiind comprimate de fiecare parte a sferei in mod identic. Atunci cand presiunea creste din amonte, sfera se deplaseaza incet catre scaunul din aval, presiunea se va mari pe acest scaun, care este astfel conceput incat cresterea presiunii sferei asupra lui sa mareasca suprafata de contact intre cele doua piese, pentru a se impiedica astfel scurgerea. Pe de alta parte, cresterea presiunii asupra scaunului din aval o diminueaza pe cea asupra scaunului din amonte, din constructia acestui tip de robinet sfera.

Etanseitatea unui robinet sferic la nivelul axei

Axa acestor robinete, in principiu este montata in interior pentru a nu putea fi rejectata. Exista un dispozitiv larg, situat pe partea inferioara a axei, care impiedica expulzarea ei chiar si in cazul unor presiuni interioare extreme. In timp ce presiunea interioara creste, presiunea exercitata asupra acestui dispozitiv se mareste si ea, acest lucru duce in mod logic la o crestere a presiunii exercitate asupra garniturilor de siguranta, realizandu-se astfel etanseitatea perfecta fata de exterior. In absenta presiunii sau in cazul functionarii sub vid, imbinarile sunt comprimate de un inel portant deplasat de forta unor arcuri, ceea ce asigura etanseitatea.

Versiuni ale robinetului sfera

Aceste robinete sunt construite in versiunea standard si cea securizata la foc. Etanseitatea dintre corp si flanse se face prin intermediul corpurilor de etansare. In versiunea standard este vorba de un inel din teflon, special turnat si incastrat intr-o canelura a corpului, numita si camera. In versiunea de siguranta la foc, elementul de etansare este din grafit, rezistent la temperatura si plasat in partea de jos a unei cutii special construite. In caz de incendiu, inelul de teflon va disparea sub actiunea caldurii. Sfera flotanta, sub presiunea fluidului, este si ea presata pe garnitura de etansare, obtinandu-se o etanseitate lineara metalica pe un rulment inelar cu o presiune de suprafata specifica si sigura. Axul unui astfel de robinet sferic de la www.Chrisden.ro nu este expulzat nici in cazul distrugerii garniturilor de teflon, etanseitatea fiind mai mare cu cat presiunea este mai ridicata.

Friday, July 24, 2015

Congelatoare de la Bricomix.ro



Congelatorul este un aparat electrocasnic ce are capacitatea de a congela si criogeniza alimentele introduse in acesta. Congelatorul este confectionat dintr-o incinta izolata termic, si o instalatie producatoare de frig, aceasta instalatie are capacitatea de a reduce temperatura incintei foarte mult fata de ambient, instalatia produce gheata si zapada carbonizata.

Pretul Congelatoarelor

Daca doriti sa aveti un congelator detasat de frigider, pentru a avea mai mult spatiu de depozitare al alimentelor pe care doriti sa le congelati, atunci trebuie sa scoateti din buzunar o suma de bani in plus. 

Clasa congelatoarelor este unul din principalii determinanti ai pretului, congelatoarele din clasa A+ sunt mai scumpe, dar acestea vor remedia investitia in scurt timp, multumita consumului de energie foarte redus fata de congelatoarele vechi. Pretul variaza si in functie de marimea si firma de care a fost produs electrocasnicul. Daca doriti sa achizitionati un congelator foarte bun, in raportul de calitate si pret, puteti achizitiona un astfel de electrocasnic de pe urmatorul site  www.bricomix.ro , aceasta firma de achizitie electrocasnice ofera unele din cele mai bune servicii de transport si livrare a aparaturilor.

Cum reducem consumul congelatorului? 

Pentru a reduce consumul de energie electrica al congelatorului trebuie sa va ganditi inca din momentul in care achizitionati acest electrocasnic, trebuie sa alegeti un aparat cu un consum redus de energie, instalatia de racire a congelatorului trebuie sa fie amplasata intr-un spatiu aerisit si curat si evitati sa amplasati congelatorul langa diverse surse de caldura. Nu uitati ca aparatul de congelat nu trebuie sa fie expus sub razele soarelui, deschideti congelatorul cat mai rar, pentru a evita accesul aerului cald in interiorul aparatului, astfel o sa reduceti consumul de energie. Cand introduceti vase ce contin alimente, acestea trebuie sa se afle la temperatura camerei, daca acestea sunt inca la o temperatura ridicata, congelatorul va consuma mai mult pentru racirea acestora, nu uitati ca acestea sa fie introduse acoperite. Consultati-va cu producatorul si amplasati congelatorul la limitele de distanta recomandate pentru a permite trecerea aerului, intre perete si instalatia congelatorului, iar nu in ultimul rand condensatorul congelatorului trebuie sa fie intotdeauna curat, depunerea prafului pe acest condensator reduce performantele acestuia, astfel va creste consumul de energie.

Cum curat congelatorul?

Pentru a se curata congelatorul, acesta trebuie golit de alimente, dupa ce alimentele au fost scoase, iar congelatorul a fost eliberat, acesta trebuie sa fie desghetat, iar dupa ce gheata din acesta s-a topit, respectiv acesta a fost golit, acesta se curata cu solutiile speciale de curatat electrocasnice si cu o laveta uscata, astfel o sa puteti sa indepartati orice mizerie ce poate produce neplaceri in urma pastrarii alimentelor in interiorul congelatorului.




De ce congelatorul ingheata excesiv? 

In cazul in care congelatorul ingheata excesiv si formeaza prea multa gheata intr-un timp scurt, ar trebui sa se efectueze diferite controale. Trebuie sa te asiguri ca intrerupatorul de inghetare rapida nu este pornit si nu uitati ca nu este necesar sa tineti termostatul de racire pe setarile maxime.

Deci daca doriti in cele din urma sa achizitionati un congelator la un pret excelent, accesati site-ul postat anterior si face-ti-o cu incredere.

Thursday, July 23, 2015

Stalpi iluminat fotovoltaici



Ce poate fi mai frumos decat o calatorie intr-un oras nou, o tara noua sau chiar pe un alt continent. Unii sunt mai emancipati decat altii si simt nevoia de noutate, de schimbare de peisaj, de a vedea altceva fata de ce erau deja obisnuiti. Ceea ce ne atrage la orice lucru este frumusetea, rafinamentul si lucrurile ce fac aceea persoana sau obiect deosebiti, uneori prin simplitate, alteori prin maretia lor.De cele mai multe ori oamenii sunt atrasi de orasele aglomerate, care forfota de magazine si centre comerciale, cu o viata de noapte activa si in primul rand putem spune cu mana pe inima ca orasele urbane sunt cele care ne intereseaza.

De cate ori ati auzit pe cineva ca adora mediul rural, cu natura sa, alaturi de animale, tehnologie putina, multa linistie si o cu totul alta civilizatie? Foarte putini au aceste gusturi, dar asta nu inseamna ca ei nu stiu ce este acela un loc frumos intrucat si design de acolo poate fi unul la fel de spectaculos ca cel de la oras. Dar mai exact la ce ne re referim cand spunem frumusetea unui oras? In primul rand sa fie bine ingrijit si curat, apoi ma gandesc sa imbine atractiile sale turistice cu natura si tehnologia, apoi pe partea comerciala la magazine si in final parcurile si strazile sa fie amenajate asa cum trebuie. Soseaua este cea care face legatura intre turist si zona turistica deoarece ea este cea care te conduce prin oras si iti arata o mica idee despre acel loc.Daca nu dorim sa vizitam la pas acel oras atunci ne putem orienta privirea spre frumusetea sa vazuta doar din masina, iar aici ma refer la modul in care arata trotuarul, copacii, magazinele, curatenia la nivelul zonei, stalpii de iluminat fotovoltaici, etc. 

Ce sunt stalpii iluminat fotovoltaici ?

Stalpii iluminat fotovoltaici sunt acel tip de stalp care se foloseste de o tensiune electromotoare intr-o transmisie semi conducatoare sau o legatura de tip semi conducatoare si un metal sub actiunea unui impuls luminos. Acesta este principiul de functionare a stalpiilor iluminat fotovoltaici.

Cum sunt asezati stalpii iluminat fotovoltaici ?

Stalpii de iluminat fotovoltaici sunt asezata exact asa cum ne dorim sa ii punem. Nu ai o regula fixa in care sa fie asezati si doar simtul estetic este cel pe care ne putem baza in aceasta discutie. Deobicei acestia sunt asezati in doua linii paralele la o distanta de cinci metrii unul fata de celalalt intrucat stalpii iluminat fotovoltaici pot fi folositi si pentru a sustine afise sau panouri.

Unde gasim stalpi iluminat fotovoltaici ?

Stalpii iluminat fotovoltaici se gasesc la orice magazin sau depozit specializat in decorul pentru exterior. De asemenea se pot comanda de pe magazinele online si deobicei aici gasiti si reduceri mai mari atunci cand cumparati o cantitate mult mai mare, de exemplu pentru un oras sau o zona intreaga.
Mai multe despre acest subiect cititi pe site-ul www.palagio.ro, unde avem informarii despre tot ceea ce doriti sa aflati.

Wednesday, July 22, 2015

De ce sa apelam la un specialist in amenajari interioare



Apelul la o persoana specializata in domeniul amenajarilor interioare nu inseamna ca noi nu avem pic de gust estetic, ci dimpotriva. Sunt multe elemente si detalii de care sa tinem cont atunci cand decidem sa reamenajam, asa ca trebuie sa avem in vedere ca un ajutor calificat nu ne aduce decat beneficii. Trebuie sa avem in vedere ca un designer interior cunoaste foarte bine oferta de piata, are ochiul format si stie cum sa combine culorile, formele, piesele de mobilier, materialele astfel incat sa obtina rezultatele pe care noi, cei care apelam la el, ne dorim sa le obtinem.

Pentru ca acasa ne relaxam, petrecem timp in familie dupa o zi extrem de obositoare la lucru, dar ne si desfasuram activitatile zilnice, trebuie sa avem un spatiu in care sa ne incadram perfect, sa ne reprezinte si in care sa ne faca placere sa traim. Dincolo de faptul ca experienta unui expert isi va spune cuvantul, rezultatul fiind cel putin pe masura asteptarilor, el va tine cont de preferintele noastre si le incorpora intr-un proiect care sa ne lase cu gura cascata.

Pe site-ul www.logosidesigninterior.ro veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie despre amenajarile interioare. Veti afla lucruri pe care probabil ca nu le cunoasteti, pe care le veti putea aplica mai tarziu atat in casa dumneavoastra, cat ii veti putea ajuta si pe prietenii care va solicita parerea.

Amenajarile interioare -un domeniu necunoscut in totalitate, dar extrem de apreciat

Majoritatea dintre noi, atunci cand vorbim de amenajarile interioare, ne referim la mobila pe care vrem sa o achizitionam si modalitatea in care trebuie sa o aranjam in casa.  In realitate, exista cu mult mai multe aspecte de care trebuie sa avem grija, pornind de la forma camerelor pana la modul in care lumina se reflecta in interiorul camerei. Trebuie sa tinem cont de toate micile amanunte pentru a putea sa ne amenajam spatiul ideal, in care sa traim asa cum ne dorim.

Trebuie sa  avem grija si sa cercetam putin piata inainte de a lua cele mai bune decizii, pentru ca trebuie sa tinem cont de buget si de preferinte. De aceea, este de preferat sa avem grija, sa nu ne pripim si sa ne decidem abia dupa ce am vazut toate posibilitatile. Amenajarea interioara a casei nu este chiar o actiune pe care o intreprindem zilnic, ci de care ne vom bucura ani de zile probabil. 
   

Accesati site-ul www.logsidesigninterior.ro pentru cele mai bune preturi la amenajarile interioare. Aici veti gasi cele mai bune preturi la  serviciile de amenajari interioare si nu numai. Aici veti fi sfatuiti de niste arhiecti foarte proceputi, care isi cunosc meseria si stiu cum sa obtina cele mai bune rezultate.