Thursday, December 10, 2015

Sticla sablata: noua moda a casei tale




Aspectul conteaza si fiecare dintre noi stim acest lucru, chiar daca nu intotdeauna o si spunem cu voce tare. Conteaza cum ne prezentam, ce imagine dorim sa afisam si ce dorim ca ceilalti sa creada despre noi, motiv pentru care avem grija de aspectul fizic la patru ace. Insa nu numai felul in care ne aranjam si ne imbracam conteaza. Casa fiecaruia este un element care comunica despre persoanele care locuiesc acolo, cine sunt, ce fel de gusturi au, cat sunt de ordonati, cat de mult interes au pentru locul pe care il numesc “acasa”. Pentru ca fiecare incearca sa tina pas cu ce este modern si nou, va prezentam astazi sticla sablata.

Ce este sticla sablata?


Sticla sablata este ceea ce rezulta dintr-o sculptura artistica realizata pe o sticla si poate fi facuta ori in adancime, ori doar la suprafata, cu scopul de a realiza un model frumos. In general puteti sa gasiti sticla sablata pe o gramada de obiecte cu model, precum usi din sticla sablata, geamuri din sticla sablata, sticle de vin, mobilier sau orice fel de obiect decorativ. Cu toate acestea, probabil cel mai adesea ati remarcat modele de sticla sablata pe usile interioare ale unor locuinte.

Cum se realizeaza sablarea sticlei?


Prin sablare inseamna ca se va imprima un material abraziv, cum ar fi nisipul, pe o suprafata de sticla, realizandu-se astfel un aspect mat prin zgarieturi fine ale sticlei.  Este de asemenea posibila si gravura de mana pentru a realiza sticla sablata, insa acest proces necesita extraordinar de multa finete, rabdare, timp, dexteritate, talent deosebit, insa ar dura extraordinar de mult si fiind lucru manual, preturile ar fi de asemenea mult mai costisitoare. Exista si gravura cu laser, insa nu este recomandata in general, fiind de preferat procedeul de sablare al sticlei pentru un model cat mai fin si mai artistic, astfel sticla sablata avand cel mai placut aspect. 

Ce fel de model puteti sa alegeti pentru sticla sablata?


Avantajul principal de a alege sticla sablata ca modalitate de a decora usi, ferestre sau diverse obiecte este ca nu va limiteaza creativitatea, astfel incat dincolo de procesul de sablare al sticlei aveti posibilitatea sa optati pentru a picta anumite modele in sculptura din sticla, de a colora tot modelul gravat pe sticla sau de a-l pastra o nuanta neutra, incolora. Un super avantaj al sticlei sablate este ca desi lumina poate trece prin sticla, modelul impiedica totusi sa puteti vedea prin ea, asigurand astfel intimitate in orice loc doriti.

Care sunt cele mai bune servicii de sticla sablata?


Pentru ca sablarea sticlei reprezinta un proces extraordinar de fin care necesita multa iscusinta, este indicat sa apelati doar la specialisti din domeniu care va pot arata un portofoliu de produse care sa va incante si in care sa aveti incredere pentru decorarea propriei locuinte. Pretul conteaza si el de asemenea, caci toti isi doresc o casa moderna, dar nu este cazul nici sa aruncati cu banii pe fereastra. De aceea, puteti apela la serviciile profesioniste oferite de www.herradesign.ro.

No comments:

Post a Comment