Friday, November 27, 2015

Unde si cand este folositor un cosulet bebe


Un cosulet bebe este de o mare importanta sa il avem atunci cand avem un copil nou-nascut si nu numai. Un cosulet bebe te poate ajuta sa te deplasezi mai usor si mult mai comod cu copilul. Atunci cand copilul nou-nascut este asezat trebuie sa se tina cont de asezarea corecta a copilului in cosulet astfel incat in acest cosulet bebe sa se regaseasca o perna mica pentru sustinerea capului acestuia, in cazul in care ii va veni inapoi mancare, copilul sa nu se inece. In interiorul acestui cosulet bebe este indicat sa se foloseasca o patura cat mai catifelata deoarece, pielea copiilor nou-nascuti este foarte sensibila si trebuie cat mai bine protejata.

Varietatea formelor pe care o poate lua un cosulet bebe

Orice perinte isi doreste un cosulet bebe pentru copilul lui, acesta ajutandul sa scape de greutatea copilul (kilogramele acestuia) care trebuie carata in brate. Femeile au preferinte diferite cand vine vorba despre alegerea unei culori sau a unei forme din acest motiv cosuletele bebe se gasesc fie sub forma patrata sau ovala. Culorile pe care le poate avea un cosulet bebe sunt multiple (albastru, rosu, roz, galben, mov, verde, gri etc.) iar alegere unei culori tine de preferintele parintilor copilului, sau acestia pot alege culoare si in functie si de sexul copilului (baiat sau fata).

Multi parinti prefera sa cumpere un cosulet bebe pentru copilul lor deoarece acesta are o diversitate de avantaje printre care se numara spatele portabil (acesta se poate ridica in functie de cat de mult copilul poate sta in fund), dispozitiv pentru posibilitatea de a prinde jucarii pentru captarea atentiei, acest cosulet bebe poate fi pe roti sau nu, cel pe roti este mai preferat de majoritatea parintilor deoarece, copilul in acest caz poate fi plimbat sau leganat, fara a necesita luarea in brate, unele cosulete sunt dotate si cu prinderi speciale pentru copii astfel incat sa asigure increderea ca copilul nu va cadea din cosulet atunci cand se va trezi.

De unde putem cumpara un cosulet bebe


In multe magazine se gasesc articole pentru copii dar nu toate magazinele au in stoc si un cosulet bebe, acesta regasinduse de obicei in magazinele cu dimensiuni mai mari care au loc pentru a depozita astfel de articole pentru copii. Pretul unui cosulet bebe poate varia in functie de dotarile pe care le are acesta si dimensiunile lui. Exista si site-uri care vand cosulete bebe, unele de tip second hand, acestea fiind la un pret mai mic. 

Pretul mai poate varia si daca cosuletul bebe are acoperire, protectie deasupra sau nu, cele care au acesta acoperire deasupra pot fi foarte bine folosite si in afara casei deoarece protejeaza copilul de sore, vand, ploaie etc., care pot prezice un pericol pentru pielea finuta a copilului. Daca vremea este buna acesta acoperire a cosuletului poate fi stransa (la unele cosulete bebe aceasta se poate chiar si detasa, cosuletul ramanand mai liber si mai usor astfel) fara a fi o povara pentru parinti.

No comments:

Post a Comment