Wednesday, November 25, 2015

Tamplarie pvc




      Ferestrele construite din cele mai bune profile de pvc ajung sa aiba garantia si pana la 50 de ani. Acestea rezista la caldurile toride, la geruri , la furtuni si ploi torentiale si pe toata durata de viata au nevoie de putina intretinere.

Pvc-ul din care este fabricata tamplaria din pvc a ferestrelor este un material fiabil si asta pentru ca nu isi pierde calitatile ca luciul, forma si culoarea nici dupa ce timpul a trecut peste el, cateva decenii.  

Tamplaria din pvc nu afecteaza sanatatea, din punct de vedere al formei este stabil, este rezistent in cazul actiunii razelor ultraviolete dar si al conditiilor atmosferice.

Lemnul din care poate fi construia o tamplarie cere lacuire si vopsire la aproximativ 2 pana la 5 ani in timp ce ferestrele din material plastic de buna calitate au pentru o viata intreaga calitatile de compozitie si culoare.

Clasa de combustie pentru profilele din pvc este C2 si acestea inseamna ca sunt 100% reciclabile. Un lucru este insa cert si anume faptul ca tamplaria din pvc este una originala si confortabila.

Succesul acestei tamplarii nu se datoreaza insa exclusiv impulsurilor inovatoare, tehnice ci si designerilor firmelor care le construiesc. Este importanta munca tehnicienilor de productie cat si siguranta ca se lucreaza la un standard maxim de calitate.

Alegerea unei ferestre de buna calitate, din tamplarie pvc este cu certitudine o investitie pentru o viata intreaga.

Toate argumentele de mai sus impreuna cu avantajele tehnico-calitative fac sa fie foarte atractive tamplariile din pvc de aceea, achizitia unei ferestre este considerata o investitie pentru intrega viata.
Designul 3D are o forma desavarsita precum si un varf in tehnologia profilelor pvc . Noutatea pe care o aduc unele ferestre din tamplarie pvc este aceea a rotunjimii nobile din interiorul si exteriorul lor. Garniturile de bataie precum si grosimea ferestrelor care este de 76 cm au o contributie majora la izolarea termica foarte buna. La aceasta izolare contribuie in mod clar si sistemul de proiectare care are 5 camere si care realizeaza o izolare termica superioara sistemelor clasice care au 3 camere si care imbunatatesc stabilitatea ferestrei.



Avantajele unui sistem 3D sunt urmatoarele:

-          Sistemul care are 5 camere si grosimea de 76 cm, pastreza grosimea peretilor despartitori dar si latimea camerelor dar si structura si rezistenta ansamblului si astfel se ajunge la un coeficient coeficient trmic de k=1,1 w/mpk;
-          Alt avantaj il reprezinta designul unuic ce include rotunjimi nobile la interior si la exterior respectiv la baghete, cercevele si tocuri;
-          Sistemul are 3 garnituri reprezentand de fapt o garnitura dubla la exterior si inca una la interior ceea ce face ca inchiderea sa fie perfecta;
-          Variantele de decor sunt in culorile alb clar, dar si stralucitor si include practic toate culorile RAI avand decoruri ce imita lemnul perfect.

Detalii privind tamplaria pvc , modalitatile de constructie precum si detalii privind utilizarea si garantia gasiti pe site-urile de specialittae ale firmelor de profil pe care le puteti accesa online, un exemplu bun in acest sens fiind Www.securitinternational.Ro.

No comments:

Post a Comment