Wednesday, November 4, 2015

Parchet laminat 12 mm




            O pardoseala care se potriveste de minune cu zonele cu un trafic mare de circulatie este reprezentat de tipul de parchet laminat 12 mm. Un prim punct important de amenajare a locuintei dumneavostra poate incepe cu genul de parchet dorit. Acesta este disponibil in dimensiuni si forme variate pentru a se potrivi perfect cu mobila, peretii sau cu usile diverselor incaperi. Astfel, podeua este cea mai expusa zona predispusa la uzura.

Tipuri de parchet laminat

            In primul rand, pentru a monta un parchet de calitate in locuinta ta, trebuie sa analizezi ce fel de parchet laminat 12 mm se potriveste foarte bine cu incaperea pentru a-i oferi un aspect elegant. Un prim tip de astfel de pardoseala este parchetul laminat destinat uzului cu trafic mai redus care este recomandat sa se monteze in spatii putin circulate si mai linistite, ca: o camera speciala pentru musafiri sau dormitor. Un al doilea tip de parchet este cel fabricat pentru uzul casnic cu un trafic de circulatie de nivel mediu. Acestea sunt reprezentate de camera copilului sau de sufragerii. De asemenea, mai exista si parchetul laminat destinat pentru uz casnis cu un trafic intens. Este recomandat sa se monteze in bucatarii sau in sufragerii, deoarece acestea sunt cele mai des zone frecventate din locuinta. Mai exista un anumit gan de parchet laminat pentru uz profesional cu trafic de birou care are un grad de rezistenta foarte ridicat. Un ultim tip de parchet recomandat pentru montare in diferite spatii mai ales in cele pentru uz cu trafic comercial este reprezentat de tipul de parchet laminat 12 mm. Acest tip de pardoseala are un grad foarte ridicat de rezistenta la uzura si este recomandat spre montare in zonele care sunt foarte des circulate. Tipul de parchet laminat 12 este fabricat avand o durata foarte mare de viata. Acest tip de parchet este foarte bun pentru montare in spatii, precum: magazine, saloane sau oricare alt gen de zona comerciala.

Avantajele tipului de parchet laminat 12 mm

            Din punctul de vedere al avantajelor oferite de acest parchet laminat 12 mm, observam siguranta si rezistenta sporita in timp. O caracteristica importanta al tipului de parchet laminat 12 mm este calitatea superioara in raport cu alte genuri de pardoseli. Astfel, de pe Decolandia puteti beneficia de produse de calitate inalta, care prezinta o rezistenta ridicata si pliabile cu necesitatile tuturor clientilor.  Un alt avantaj pe care il prezinta acest parchet laminat 12 mm consta in faptul ca atunci cand pasesti pe el, zgomotul este atenuat si nu se aude ecoul sau orice gen de sunet. De asemenea, prezinta o rezistenta mecanica foarte buna, iar in cazul in care ar pica orice obiect pe acesta, nu risca sa fie zgariat, crapat sau deteriorat in vreun fel. Astfel, tipul de parchet laminat 12 mm este recomandat sa fie montat in zone su trafic intens, deoarece este durabil si rezistent la eventualele socuri mecanice sau de orice alt gen.

Parchet laminat 12 mm de calitate superioara de la Decolandia

            Decolandia pune la dispozitie parchet laminat 12 mm de calitate si la preturi avantajoase destinat traficului comercial sau domestic.

No comments:

Post a Comment