Friday, October 23, 2015

Termoizolatii cu EUROPLASTIC




Termoizolatiile reprezinta o componenta principala pentru constructiile sau cladirile, care dorim sai aiba un grad de confort foarte ridicat, deoarece daca lipseste acesta izolatie termica sau ea se aplica intr-un gresit, caldura se va piede prin peretii constructiei. Acest fapt va face ca,intretinerea pentru energie sa fie foarte ridicata, iar confortul termic va lipsi cel mai probabil. 

Pentru un confort termic ridicat si o reducere a cheltuielilor la intretinere, compania EUROPLASTIC va ofera o gama larga de servicii de hidroizolare, pentru a obtine un spatiu confortabil pentru dumneavoastra si familie. 

Cand vine vorba de hidroizolatii de cea mai buna calitate, Europlastic este alegerea ideala, deoarece experienta noastra de 10 ani in acest domeniu, precum si cea mai buna echipa de care dispune, produsele de calitate si lucrarile eficiente pe care le-am efectual ne recomanda a fi o alegere ideala. Cu noi, vei avea parte de servicii de cea mai buna calitate, realizate de un personal cu experienta si la un pret extrem de avantajos.

Alegand realizarea serviciilor de hidrozolare de la firma nosstra, aveti posibilitatea de a alege intre mai multe tipuri de hidroizolatii. Unul dintre acestea sunt hidroizolatiile cu vopsea Thermo Top ce reprezinta o metoda moderna si excelenta de realizare a lucrarilor de hidroizolatii. Printre avantajele aplicarii acestei metode se numara, posibilitatea acesteia de a recepta razele soarelui, razele infrarosii, fapt ce creaza o stare de confort interior chiar si pe timpul verilor foarte calde. Mai mult de atat ele au si efect de hidroizolatii, caracterizandu-se prin rezistenta foarte mare impotriva apei, inlaturarea aparitiei mucegaiului si se adapteaza excelent oricarui tip de zona, iar aplicarea ei este destul de usor de efectuat, fie ca se foloseste trafaletul sau pistolul de aplicat. In plus, acest tip de hidroizolatii dau si un aspect estetic extrem de placut, prin varietatea de culori de care aceasta dispune. Acest tip de hidroizolatii pot fi aplicate la orice tip de constructii, fie ca vorbim de caminele noastre, de spatii industriale, zone comerciale, acoperisuri etc.

O alta modalitate de aplicare a hidroizolatiilor o reprezinta cea prin carea acestea sunt aplicate prin spuma poliuretanica. Acest mod de aplicarea este unul extrem de avantajos, deoarece acest tip de hidroizolatii garanteaza o termoizolare ideala, eficienta, fiind foarte rezistenta la temperaturiile ridicate si poate fi realizata pe orice tip de suprafata indiferent de materialul din carea acea zona este construita. Modul de aplicare a acesteia este unul destul de usor de realizat, se aplica prin pulverizare si este foarte rezistenta in timp. 

Termoizolatii cu Europlastic - servicii de calitate

Dat fiind faptul ca am utilizat intodeauna cele mai bune produse, am dispus de cel mai bun personal calificat in domeniu, am realizat lucrari de cea mai buna calitate si la un pret extrem de avantajos, am ajuns sa devenim o firma de renume, o firma pe placul clientilor nostrii. Principala noastra dorinta este aceea de a continua sa lucram la aceste astandardele si de a oferi clientilor nostrii lucrari eficiente.

No comments:

Post a Comment