Tuesday, September 1, 2015

Masute cafea pentru dumneavoastra si prietenii dumneavoastra


Living-ul reprezinta pentru cei mai multi dintre noi, locul unde stam si ne relaxam sau locul unde ne bem cafeaua dimineata. Cu siguranta ca fiecaruia dintre noi ne place sa ne primim prietenii la noi acasa, in living si sa ii servim cu ceva de baut sau cu o gustare ceva. Dar pentru a-i putea servi frumos si elegant, o masuta cafea nu ar trebui sa lipseasca din locuinta nimanui. Cu o astfel de masuta cafea, nu numai ca puteti servi cafeaua, la fel cu spune si numele masutei, dar puteti servi pe aceasta si orice alta bautura doriti sau chiar si un platou cu mancare.

            De asemenea, pe aceste masute cafea, intr-o seara cand este urat afara, puteti sa va chemati prietenii si sa serviti o bautura, si in acelasi timp puteti juca si un joc cum este monopoly sau rummy, sau de ce nu chiar si table sau sah, asta este in functie de preferintele dumneavoastra.  Deci dupa cum puteti vedea, aceste masute cafea nu sunt realizate doar pentru servirea cafelei, chiar daca odinioara au fost concepute special pentru asta, in zilele noastre acestea pot avea mai multe intrebuintari. Se numesc masute cafea, deoarece cum am zis si mai sus acestea erau special concepute pentru servirea cafelei. Astfel de masute cafea au fost prima data realizate de E.W. Godwin, la mijlocul secolului XIX, mai exact in anul 1868.

            O gama diversificata de masute cafea

            O data cu trecerea vremii, astfel de masute cafea au inceput si ele sa tina pasul cu tendintele vremii si au suferit numeroase modificari. Prin urmare, acestea pot fi achizitionate in zilele noastre intr-o gama extrem de variata. Acestea pot diferi intre ele atat prin dimensiunile pe care le au cat si prin forma, culori sau materialele din care sunt realizate. De obicei, masutele de cafea prezinta o forma dreptunghiulara, dar in ultimul timp au inceput sa apara tot mai multe dorme de masute cafea cum sunt cele rotunde, ovale sau chiar si patrate. Din punct de vedere al materialelor din care aceste masute de cafea pot fi realizate cunoastem urmatoarele: lemn masiv, fier forjat, plastic dur si sticla.
            Asa cum am zis si mai sus, in ziua de azi exista o gama extrem de diversificata de masute cafea. Foarte multe din modelele pe care le gasim la ora actuala pe piata sunt realizate din 2 sau mai multe materiale. Ca exemplu va pot da o masuta care poate fi realizata atat din lemn masiv cat si din sticla. O astfel de masuta se potriveste de minune atat intr-o locuinta cu un stil mai clasic cat si in una cu un stil mai modern.

Pentru mai multe detalii si oferte accesati site-ul www.mobila-usi-ferestre.ro

            

No comments:

Post a Comment