Wednesday, September 9, 2015

Inceputul amenajarii interioare


Un proiect de amenajari interioare are la baza sa dorinta de a satisface o necesitate ,de a da viata unui spatiu sau de a materializa o idee .Spatiul care trebuie modificat ,trebuie sa fie foarte bine regandit pentru a indeplini toate functiunile locuintei si pentru a imbina viata si desfasurarea activitatii locatarilor in cel mai armonios mod cu putiinta . Un alt element de care tine amenajarea interioara este exprimarea in stilul arhitectural al personalitatii locatarilor

Etapele amenajarii interioare

Prima etapa a unui proiect de amenajari interioare presupune masurarea tuturor peretilor si elementelor structurale a tavanelor, scarilor, ferestrelor, usilor, si evaluarea instalatiilor electrice si sanitare.De aceste masuratori se va tine cont in orice schimbare a spariului pe care vrea sa o faca arhitectul. Dupa ce aceste masuratori au fost realizate si cladirea a fost bine studiata se trece la urmatoare etapa aceea a propunerilor in plan . Acestea reunesc majoritatea functiunilor locuintei cu accentul pus pe punctele de interes si amplasarea lor in spatiul potrivit, amplasarea mobilierului si a elementelor decorative.De asemena se stabilesc spatiile de trecere si fluxul de miscare. Cea de a treia etapa  a amenajarii interioare , probabil si cea mai interesanta si mai greu de realizat este aceea care presupune producerea de imagini realistice ale propunerii designerului .O asemene imagine se realizeaza plecand de la elementele decorative si de mobilier propuse, finisarea peretilor , corpurile de iluminat si sanitare. 

Aceasta etapa, care se numeste si randare, este cea care determina in cea mai mare masura amenajarea interioara aspatiului.Urmatorii pasi in vederea executiei proiectului ii reprezinta finisajele peretilor, pardoselilor , plafoanelor, achizitia elementelor decorative ale corpurilor de iluminat , a obiectelor sanitare si a mobilierului.Cu toate ca de cele mai multe ori mobilierul este realizat la comanda se intampla si uneori ca acesta sa fie achizitionat; arhitectul realizeza un deviz de achizitii pentru ca bugetul amenajarii sa fie respectat.

Scopul amenajarii interioare


Cu toate ca amenajarea interioara ni se pare uneori necesara doar din prisma satisfacerii anumitor utilitati si a schimbarii aerului monoton pe care o locuinta il poate dobandi de-a lungul vremii , scopul implementarii unui nou proiect , este acela de a aduce unicitate spatiului .Demersul arhitectural al proiectului de amenajari interioare are drept tel crearea unui aer unic si original care sa poate reflecta personalitatea locatarului care aspira spre modernitate , producand astfel o noua stare de spirit.

Profesionisti in amenajari interioare




In cazul in care v-ati hotarat sa produceti o schimbare in locuinta dumneavoastra si inca nu stiti la cine sa apelati pentru proiectul de  amenajari interioare noi va recomandam sa apelati cu cea mai mare incredere la o echipa de tineri specialisti cu multa experienta, viziune, originalitate si talent de la LogoDesign Interior. In ceea ce priveste costurile amenajarii interioare nu trebuie sa va ingrijorati deaorece acestea sunt dintre cele mai satisfacatoare si sunt intotdeauna negociabile , depinzand de anvengura proiectului pe care il doriti . In urma colaborarii cu o firma specializata si de incredere precum cea pe care v-am recomandat-o va garantam reusita proiectului de amenajari interioare.

No comments:

Post a Comment