Wednesday, September 16, 2015

Cani personalizate




Canile personalizate sunt acele  obiecte care pot fi individualizate printr-o imagine a unei persoane,  niste cuvinte. Aceste cani personalizate se pot gasi gata facute in magazinele care au cadouri mai deosebite sau in magazine care si fac aceste cani. O anumita persoana poate veni intr-un astfel de magazin si poate comanda cani care sa aiba un anumit mesaj sau un cuvant.Ele se pot face pe loc sau se pot lua dupa 2, 3 zile.
Canile personalizate pot avea mesaje ca: mama, tata, te iubesc, cel mai bun tata, cel mai bun iubit, cea mai buna prietena sau imagini cu o singura persoana sau doua. De asemenea, canile pot avea si mesaje sau imagini trasnite care sunt mai interesante (ca de exemplu: o anumita porecla sau o trasatura care defineste persoana respectiva  si care este spusa altfel).
Canile personalizate sunt  cumparate destul de des ca si cadou deoarece sunt un dar practic care au si niste mesaje dragute care transmit o anumita stare sau sentiment pentru cei care le primesc.

Canile personalizate sunt populare ca si cadouri  in Romania si se vand in numar foarte mare in toate magazinele care au aceste cadouri.

Canile pot fi de mici, medii sau mari dimensiuni, depinde de forma si de tipul lor.
Canile personalizate se cumpara si in functie de personalitatea omului caruia ii este oferita pentru a sti cum si in ce mod trebuie individualizata. Ele se realizeaza de vanzatorii care trebuie sa aiba imaginatie, atentie asupa detaliilor dar si cunostinte despre desenele de toate tipurile pentru a sti cum sa le faca.

Canile personalizate pot avea forme patrate, rotunde sau ovale si pot fi albe, gri, rosii, roz, albastre. 

Canile personalizate sunt puse pe rafturile magazinelor la vedere astfel incat clientii sa le poata vedea.  Ele se mai pot vinde si in mall-uri, intr-un mic magazin care se poate afla in interiorul mall-ului.

Canile personalizate au ca si caracteristici principale: se realizeaza din materiale de cea mai buna calitate de sticla, plastic,  contin un mesaj sau o imagine definitorie si personalizata,  pot avea diferie culori si forme. 

De asemenea, se pot face si reduceri la anumite magazine pentru aceste cadouri personalizate pentru a acapara cat mai multi clienti si a promova firma intr-un fel. In afara de magazine, exista si site-urile dupa care se pot comanda canile dar sunt destul de scumpe si de aceea, este mai bine sa se cumpere de la  magazin.

1) Canile personalizate pot fi de mai multe feluri si anume:

- cani cu mesaje,
- cani cu imagini,
- cani cu mesaje si imagini.

2) Canile personalizate sunt:

- obiecte care, cu ajutorul unui mesaj sau imagine pot bucura un om,
- obiecte utilizate pentru baut cafea, ceai.....

3) Canile personalizate se evidentiaza fata  de al tip de cani prin:

- faptul ca au mesaje si imagini,
- se observa mai mult la prima uitare a unui client intr-un magazin.

Asadar, canile personalizate Dalim Promo pot fi un cadou deosebit, ieftin si practic care poate starni admiratie, imaginatie sau vseslie din partea celor care o primesc datorita mesajelor sau imaginilor sale haioase.

No comments:

Post a Comment