Tuesday, September 22, 2015

Cabina de dus sticla securizata


Cand vorbim despre locuinta noastra, amenajarea acesteia si confortul pe care il avem sunt printre factorii cei mai importanti. Cu siguranta ca toti ne dorim sa beneficiem de un confort sporit si de un design cat mai atractiv in care stilul si originalitatea sa nu lipseasca deloc. Desi daca un living sau un dormitor pot parea mai usor de amenajat, cand vine vorba de baie, situatia se schimba complet. Aici trebuie sa amenajam cateva elemente esentiale intr-un spatiu foarte mic si care sa fie si in armonie cu restul design-ului al locuintei. Cei mai multi dintre noi intampina mai ales problema cat este vorba de alegerea unei cazi sau a unei cabine de dus. Tot ce pot sa va spun este ca o cabina de dus cu sticla securizata va poate oferi un stil aparte deoarece sticla securizata este un material elegant si rafinat.
            
Alegerea cabinei de dus cu sticla securizata
            
In continuare am sa va spun de ce este mai bine sa alegeti o cabina de dus in locul unei cazi dar si de ce este necesara sa fie dotata cabina de dus cu sticla securizata.
            
Indiferent daca vorbim despre o baie de la casa, una de la bloc sau chiar una dintr-o casa de vacanta, dimensiunea acestora poate diferi in functie de constructia acesteia. La blocuri in special, baile apartamentelor sunt mici, iar o cabina de dus este ideala in orice apartament. De asemenea, cabinele de dus cu sticla securizata sunt extrem de practice dar si de frumoase. Datorita sticlii securizate acestea va pot oferii design-ului baii dumneavoastra un plus de rafirament si de eleganta. De asemenea, acestea sunt moderne si se pot integra cu succes in orice stil de amenajare pe care dumneavoastra l-ati ales. In afara de aceasta, aceste cabine de dus cu sticlasecurizata sunt extrem de rezistente datorita sticlei, iar daca veti avea vreun accident si sticla acestora se sparge, trebuie sa stiti ca nu veti pati nimic deoarece aceasta sticla securizata se sparge in fragmente foarte mici de sticla care sunt netaioase.
           
Pe langa avantujul spargerii sticlei in fragmente netaioase in cazul unui accident, aceasta sticla securizata este de 4 sau 5 ori mai rezistenta la indoire decat o sticla normala, de aceea, cabinele de dus cu sticla securizata sunt foarte rezistente.
            
Intretinerea cabinelor de dus cu sticla securizata

            
De asemenea, cabinele de dus cu sticla securizata sunt mult mai usor de intretinut deoarece curatarea acestora se poate efectua mult mai usor si mai rapid decat intretinerea unei cazi. In ceea ce priveste sticla securizata a acestor cabine de dus va pot spune ca acestea pot fi achizitionate atat cu sticla transparenta cat si cu sticla sablata.

Pentru eventualele nelamuriri si pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie va invitam sa intrati pe site-ul www.herradesign.ro la sectiune contact din josul paginii va sta la dispozitie un numar de telefon unde puteti sa va adresati unui reprezentant al firmei  care va poate raspunde la toate intrebarile dumneavoastra. 

No comments:

Post a Comment