Thursday, August 13, 2015

Scaune bar la preturi mici


Scaunele bar reprezinta o piesa de mobilier foarte importanta atunci cand dorim sa ne relaxam, fie ca o facem acasa sau intr-un bar. De regula scaunele bar au picioare foarte inalte, forma rotunda sau patrata si un design foarte frumos. Anume forma specifica a scaunelor bar le face sa difere de celelalte tipuri de scaune.

Cand mergem sa cumparam scaune bar ne putem pierde in gama variata a acestora deoarece actualmente cand spunem scaun bar nu ne referim la modelele simple aparute initial (efectuate din lemn sau din metal), care nu atrageau cu nimic privirea noastra ci modele noi, elegante si stilate, care cu usurinta pot fi integrate in orice design de interior fie el modern, rustic, clasic, etc.. Indiferent de stilul ales cu siguranta veti gasi acele scaune bar care se vor potrivi de minune cu designul pe care il aveti in local, sau in locuinta. Actualmente scaunele bar sunt facute din diferite materiale si de diferite forme pentru ca integrarea lor in interior sa fie mai usoara.

De regula scaunele bar sunt utilizate in localuri, pentru ca ocupa spatiu putin, sunt comode si stilate. Insa in ultimul timp designerii de interior recomanda utilizarea scaunelor bar si in decorarea propriei locuinte. Un scaun bar modern si calitativ se va potrivi foarte bine in designul interior al locuintei dumneavoastra in momentul in care este ales corect.

Este cert faptul ca exista totusi o mica diferenta dintre scaunele bar destinate localurilor si scaunele bar pe care le puteti amplasa in propria locuinta. Este recomandat ca cele dintr-un local sa fie construite din materiale trainice, precum este metalul deoarece in localuri fluxul de persoane este cu mult mai mare. Desigur ca scaunele bar de acasa tot trebuie sa fie trainice, doar ca aici deja putem alege scaune bar din diferite materiale si de diferite forme.

In comert vom gasi urmatoarele tipuri de scaune bar:


1.     scaune bar foarte inalte si putin mai joase;
2.     scaune bar rotative;
3.     scaune bar cu sau fara spatar.
4.     scaune bar pliante;
5.     scaune bar, care au cadrul din otel cromat si corpul din policarbonat;
6.     scaune bar din lemn curbat;
7.     scaune bar, la care se regleaza inaltimea datorita pistonului cromat cu gaz;
8.     scaune bar făcute integral din policarbonat;
9.     scaune bar din lemn masiv.

Orice persoana trebuie sa stie ca intre scaunele bar si un scaun obisnuit exista minim doua diferente:
-         suportul amplasat pe tot perimetrul scaunului face ca sezutul pe acesta sa fie mai comod;
-      inaltimea scaunului bar (aproximativ 80cm) permite de a sta confortabil la tejghelele pentru bar.


Atunci cand proprietarii de localuri sunt in plin proces de decorare a localului, acestia trebuie sa atraga o atentie deosebita scaunelor bar care pe de o parte vor infrumuseta interiorul, iar pe de alta parte vor oferi confortabilitate viitorilor clienti. De cele mai multe ori clientii revin in unul si acelasi bar, restaurant nu doar „din cauza” mancarii delicioase si a deservirii calitative, dar si datorita anturajului si a atmosferi din local. Un scaun bar confortabil va ademeni mereu clientii sa revina cu mare drag in localul dumneavostra. 

Pentru mai multe detalii si oferte accesati site-ul www.Scaune-Online.ro

No comments:

Post a Comment