Friday, July 10, 2015

Servicii funerare 1 Decembrie

Decesul unei persoane appropriate este destul de dureros. Chiar daca ne asteptam sa se intample sau s-a intamplat dintr-o intamplare nefericita cum ar fi un accident durerea este la fel de mare. In acele momente esti deconectat de lume si te gandesti de ce s-a intamplat fix in momentul acela, amintirile iti curg pe retina, vorbele lui la fel, s-a rupt orice legatura fizica. Te gandesti cu groaza la momentul cand nu il mai vezi zilnic si iti vine greu sa crezi. Servicii funerare 1 Decembrie iti intelege suferinta si momentul prin care treci si incearca sa te ajute cu pregatirile inmormantarii.Majoritatea familiilor apeleaza cu incredere la astfel de firme pentru o liniste si a scuti cateva drumuri in plus.

Servicii funerare 1 Decembrie- linistea fiecarei familii aflate in momente grele


Chiar daca sunt unele persoane (in special cele batrane) care se pregatesc din timp pentru acest moment, cumparand batiste, haine, prosoape, sicriul, crucea, locul de veci, incearca sa scuteasca familia de cateva drumuri destul de obositoare pentru a cumpara aceste produse si de ce nu si altele. Daca persoana decedata nu are aceste cateva obiecte cumparate ,familia apeleaza la servicii funerare 1 Decembrie pentru a-i ajuta sa duca la bun sfarsit toate indatoririle ce trebuie facute. Nu trebuie sa fi neaparat locatar al zonei 1 Decembrie pentru a apela la serviciile funerare 1 Decembrie. Ei sunt niste prieteni care te ajuta in momente dificile, mai ales cum este decesul unei persoane foarte dragi noua.

Servicii funerare 1 Decembrie- preturi acceptabile pentru toate familiile

Cel mai nefericit moment s-a intamplat si trebuie sa fim pregatiti pentru a conduce pe ultimul drum persoana decedata. Pana atunci trebuie sa ne ocupam si de parastas si pregatirile decedatului. Servicii funerare 1 Decembrie pune la dispozitia familiei pachete ofertante pentru inmormantare, scutind astfel niste banii in plus daca le achizitionezi separate.Pachetele cu oferte sunt: pachet funerar ultra minimal, pachet funerar economic plus, pachet funerar clasic si pachet funerar gratuit cu talonul de pensie. Ultimul pachet este destinat familiilor nevoiase ,care nu isi permit financiar sa suporte costul unei intregi inmormantari cu tot cee ace trebuie. Pachetele sunt destul de avantajoase, contin atat actul de deces eliberat de un medic angajat la servicii funerare 1 Decembrie www.Funerare-nonstop.ro, toaletarea decedatului, imbalsamarea, batiste, prosoape, prosoape preoti, colaci, cozonac, coliva, pachete cu mancare pentru musafiri, transport decedatului de la capela/ casa pana la locul de veci, sicriu, cruce, crucifix, coronae florale atat natural cat si artificiale din diferite flori, cos bisericesc.Servicii funerare 1 Decembrie te pot ajuta chiar si cu un loc de veci contra unei sume de bani.

No comments:

Post a Comment