Wednesday, July 8, 2015

Servicii de contabilitate realizate de profesionisti



Atunci cand ai o afacere ai nevoie de servicii de contabilitate de cea mai buna calitate. Si asta deoarece finantele tale trebuie sa fie pe maini bune si sa fie gestionate de specialisti care stiu ce fac, sunt foarte bine pregatiti si iti pot oferi cea mai buna consultanta. Mai ales in prezent, cand sunt descoperite din ce in ce mai multe nereguli fiscale in cadrul firmelor.

Acest lucru este foarte important pentru afacerea ta, indiferent de tipul ei, deoarece calitatea acestor servicii poate influenta in mod direct succesul business-ului tau.

Meseria de contabil este una frumoasa, insa nu pentru toata lumea, deoarece nu toti avem inclinatie spre cifresi calcule complicate. Este destul de greu sa tii contabilitatea unei firme, insa daca acest lucru iti place si te pricepi, treaba va deveni relativ simpla. O multime de firme mici inca realizeaza singure partea de contabilitate, insa acest lucru poate fi destul de dificil, deoarece principala preocupare a unui manager ar trebui sa fie buna functionare a afacerii si nu realizarea de rapoarte greoaie.

Contabilii pe care firma noastra vi-i pune la dispozitie sunt profesionisti si se afla sub pregatire continua. Si asta pentru ca dorim sa oferim clientilor nostri servicii de contabilitate la un nivel superior. Atunci cand alegem personal nou suntem foarte stricti in procesul de recrutare si numai cei mai buni pot face parte din echipa noastra. Satisfactia clientilor este foarte importanta pentru noi, de aceea nu lucram cu jumatati de masura si va punem la dispozitie doar specialisti responsabili care isi iau munca in serios.

De-a lungul timpului ne-am castigat un renume bun in domeniu si asta datorita faptului ca ne respectam foarte mult clientii si dorim sa le oferim doar servicii de contabilitate de calitate. Pana in prezent, clientii nostri au fost foarte multumiti de serviciile prestate de noi, iar acest lucru ne-a adus o satisfactie extraordinara.

Servicii de contabilitate avantajoase

 Dupa cum am mentionat si mai sus, inca sunt o multime de firme mici care prefera sa isi tina singure contabilitatea deoarece profitul lor nu este foarte mare si se gandesc ca costurile angajarii unui contabil ar putea fi ridicate.
Pentru aceia si nu numai, avem o veste minunata. Tarifele pe care practicam pentru servicii de contabilitate sunt foarte avantajoase vezi pe : www.tpa-horwath.ro. Dorim ca raportul dintre calitatea serviciile oferite si pretul acestora sa fie unul eficient, deoarece suntem constienti de vremurile grele prin care trecem cu totii.
Dintre serviciile de contabilitate pe care firma noastra le ofera amintim contabilitatea statutara, raportarea conform IPRS, consultanta financiara, contabilitatea salariilor, management financiar interimar, raportarea manageriala, revizuire contabila, servicii administrative, indeplinirea obligatiilor fiscale declarative.
Experienta bogata pe care o avem in materie de servicii de contabilitate ne face sa putem spune ca suntem cea mai buna alegere pe care o puteti face. Serviciile oferite sunt de calitate, contabilii nostri sunt profesionisti, foarte bine pregatiti si care isi iau munca in serios, iar preturile noatre sfideaza concurenta. Nu ezitati si contactati-ne pentru a avea parte de cea mai buna consultanta!

No comments:

Post a Comment