Monday, July 6, 2015

Ioan Marius Retegan omul care te poate proteja


Daca ar fi sa definim ce este un sistem de securitate pe intelesul tuturor, putem spune ca semnificatia de baza se gaseste chiar in numele sau. Este literalmente un mijloc sau o metoda prin care ceva este asigurat cu ajutorul unui sistem ale carui componente si dispozitive interactioneaza intre ele. 

O firma foarte renumita in Romania care furnizeaza astfel de servicii, este compania Helinick, gestionata de Ioan Marius Retegan, si care se afla pe piata romaneasca de profil de peste 24 de ani.

Ioan Marius Retegan si sistemele se siguranta

Pentru securitatea locuintelor, toate sistemele functioneaza pe acelasi principiu de baza al asigurarii punctelor de intrare, cum ar fi usile si ferestrele, precum si spatiul interior care contine obiecte de valoare, colectii de arta, computere, monede sau arme. Indiferent de dimensiunea casei sau de cifra incaperilor sau a usilor si ferestrelor pe care proprietarul se hotaraste sa le protejeze, diferenta metodelor de protectie consta in numarul de componente desfasurate in intreaga cladire si monitorizate de la panoul de control. In cazul in care vorbim de securizarea locuintelor, ne referim la niste retele de dispozitive integrate care interactioneaza si lucreaza cu un panou de control central, pentru a proteja locuinta impotriva hotilor sau a altor potentiali intrusi nedoriti in casa.
 Compania condusa de Ioan Marius Retegan ofera de multi ani de zile sisteme sofisticate si ultramoderne si marilor companii sau societati comerciale importante.

Echipament de securitate, in firma lui Ioan Marius Retegan

Un exemplu tipic pentru un echipament de acest gen include un panou de control, senzori pentru usi si ferestre, senzori de miscare, atat in interior cat si in exterior, camere de supraveghere cu sau fara fir, o alarma de multi decibeli, la care se adauga semnele din exterior sau autocolantele de pe ferestre.

Functionarea unui astfel de sistem se bazeaza pe un concept simplu, asigurand punctele de intrare intr-o cladire cu senzori care comunica cu panoul de comanda, instalat intr-un loc convenabil, undeva in interior. Senzorii sunt plasati de obicei in usile de la intrare, precum si la ferestrele usor accesibile, mai ales cele aflate la parter, care se deschid, iar in spatiile deschise din interior sunt montati senzori de miscare.

Specialisti in siguranta, condusi de Ioan Marius Retegan

Pentru multa lume acest gen de echipament, componentele sale sau modul lor de actiune si interrelationare sunt mai putin cunoscute, insa, cei care au nevoie de siguranta si protectie apeleaza la specialisti in domeniul acesta, cum este si echipa de experti in securitate condusa de Ioan Marius Retegan, care vor concepe cele mai bune solutii pentru fiecare caz in parte. Practic, fiecare proiect la care oamenii din compania Helinick lucreaza, este unul personificat, gandit si conceput in functie de factorii specifici, de nevoia de protectie si de deficientele existente in acest sens.

Numeroasele proiecte reusite la care firma a lucrat si care s-au dovedit viabile de-a lungul anilor sunt marturia profesionalismului celor care le-au conceput si pus in practica.

No comments:

Post a Comment