Monday, July 13, 2015

Informatii generale despre produse naturale

 Traim intr-o lume in care produsele nesanatoase si artificiale domina peste tot. Din cauza ca traim intr-o epoca a vitezei si toata lumea este pe fuga deoarece conditiile de trai sunt tot mai grele si toti alergam sa castigam cat mai multi bani, am inceput sa mancam produse nesanatoase precum preparatele fast-food, junk-food, batoane de ciocolata sau de cereale, cornuri si multe alte alimente ce se gasesc si se prepara usor si repede. De accea suferim de o multitudine de boli datorate stresului, alimentatiei gresite, lipsei exercitiilor fizice, statului in fata calculatorului intervale de timp indelungate si alti factori externi ce ne afecteaza atat fizic cat si psihic.

Cum sa inlocuim produsele nesanatoase cu produse naturale


Daca tot ne grabim atat de mult si dorim sa luam o masa rapida putem inlocui mancarurile pline de grasime, conservanti artificiali, prajeli, dulciuri si bauturi carbogazoase cu produse naturale precum salate diferite, fructe, legume, preparate din carne la cuptor sau fierte si cu sucuri naturale facute foarte usor si repede chiar la dumneavoastra acasa.

Puteti inlocui cafeaua si energizantele cu o bautura naturala facuta la blender folosind doar o banana, lapte, miere si putina scortisoara. Acest suc va va asigura un avant de energie pe tot parcursul zilei, este o bautura racoritoare si foarte delicioasa.

Consumul de zahar il puteti diminua sau chiar exclude din alimentatia dumneavoastra inlocuindu-l foarte usor cu indulcitor precum zaharina sau si mai bine cu miere. Dar aveti grija pentru ca daca mierea este adaugata intr-o bautura fierbinte aceasta isi schimba proprietatile si devine toxica pentru corpul uman si riscati sa picati in cealalta extrema.

De ce sa mancam produse naturale

Primul avantaj pe care il aveti daca duceti un stil de viata sanatos pe baza de produse naturale este acela ca va veti simti mai bine fizic, mai puternic, mai energic. Pe deasupra sunt chiar si efecte vizibile daca folositi astfel de produse, pielea dumneavastra va fi mai catifelata si mai bine intinsa, parul si unghiile se regenereaza mai repede si sunt mai tari ceea ce inseamna ca nu se vor mai rupe atat de usor.

In al doilea rand produsele naturale sunt si foarte gustoase daca incercati sa gasiti alimente coapte fara proteine chimice de crestere deoarece acelea au un gust sec, iar cele crescute si coapte natural sunt mai dulci, mai moi, mai carnoase si mult mai delicioase.

Desigur ca daca urmati o dieta sanatoasa bazata pe produse naturale nu este indeajuns. Trebuie sa va impartiti timpul astfel incat sa aveti timp sa faceti macar 30 de minute sport pe zi, sa beti cat mai multe lichide (fara bauturi carbogazoase, cafea, energizante sau alcool), sa diminuati cat mai mult intervalul de timp petrecut in fata calculatorului si sa va alocati un timp de aproximativ 8 ore de somn pe noapte.
Daca doriti mai multe informatii si sfaturi despre produsele naturale accesati cu incredere site-ul www.pronapic.ro . Aici veti gasi o gama larga de produse bio ce va vor ajuta sa va incepeti un stil de viata sanatos.

No comments:

Post a Comment