Thursday, July 16, 2015

Cursuri dansul mirilor Bucuresti



Cursurile de dans ale mirilor se refera la orele de dans la care pot participa persoanele care se vor casatori.Dansurile care se invata la aceste cursuri pot fi vals, tango sau dansuri mai ritmate, depinde de preferintele mirilor dar si de personalitatea acestora.

Aceste cursuri de dans ale mirilor Bucuresti se pot face cu o luna, doua sau mai mult inainte  de nunta.Ele se fac de 2 ori pe saptamana si o sedinta tine in jur de 2 ore.Daca totusi aceste cursuri sunt facute de miri cu putin inainte de nunta, cursurile pot dura si 3 ore pentru a putea invata mai repede.

Valsul si tangoul sunt doua dansuri complet diferite.Primul exprima eleganta, atitudine si rafinament si se axeaza pe conducerea femeii de catre partenerul ei iar tangoul este un dans mai senzual, mai sexy prin care femeia este condusa intr-o lume fascinanta a dansului  de catre  iubitul ei.

Ca dansuri ritmate pentru o nunta ar putea fi: salsa, cha-cha, rock and roll si alte stiluri celebre.Acestea pun in evidenta caracterul, veselia mirilor si sunt stiluri mai deosebite pentru dansul mirilor.Nu toata lumea adopta aceste stiluri de dans, ei preferand in general dansuri mai lente care sa exprime iubirea lor  dar si un nou inceput.
Cursurile dansul mirilor au preturi bune, pornind de la 100 de Ron  pana la 200 de Ron maxim.

Cu ajutorul acestor cursuri, antrenorii pot descoperi si talente care pot performa mai departe.Chiar persoanele antrenate de ei, pot fi mirati de talentul pe care il au dar si cat de repede pot prinde pasii.

De obicei, miresele vor mai degraba sa participe la cursurile de dansuri Bucuresti dar parteneri lor chiar daca se lasa mai greu convinsi, de dragul iubitelor lor, fac un efort si incearca.

Cursurile dansurilor pentru miri pe langa faptul ca aduc o senzatie si o stare noua pentru miri, sunt un bun remediu de relaxare, de detasare, de eliberare de cotdian si de stres.

Cursurile de dans  al mirilorBucuresti se desfasoara in spatii amenajate, de dimensiuni mari pentru ca vor fi mai multe persoane care vor participa si vor umple spatiile.
Cursurile de dans ale mirilor se realizeaza in functie de dansul ales, melodia aleasa care vor pune in evidenta ambitia, spontaneitatea dar si talentul persoanelor repective. Pe zi ce trece, acestia vor progresa si vor deveni mai buni pentru ca trebuie ca in ziua nuntii dansul sa iasa bine.Unii pot progresa mai greu pentru ca nu toata lumea prinde din prima, dar cu ambitie vor reusi pana la urma.

1)Cursurile dansul mirilor/Cursurile dansul mirilor Bucuresti au ca si avantaje:

  • au antrenori si coregrafi specializati in toate stilurile de dans,
  • au preturi avantajoase,
  • prin intermediul cursurilor acestea, antrenorii pot descoperi noi talente.


2)Cursurile dansul mirirlor/Cursurile dansul mirilor Bucuresti au ca si scopuri:
  • sa invete mirii sa danseze, incepand cu pasi mici,
  • antrenorii sa invete mirii  ia totul ca pe un joc, ca pe o distractie si un mod de a se simti bine,
  • sa ii invete sa se relaxeze.

3)Cursurile dansul mirilor/Cursurile dansul mirilor Bucuresti au ca si tarife:
  • 100-120 d lei,
  • 150-200 d lei.

Astfel ca, aceste cursuri de dans ale mirilor Bucuresti implica devotament, ambitie si atitudine din partea mirilor.www.Dancewithmestudio.ro

No comments:

Post a Comment