Friday, July 24, 2015

Congelatoare de la Bricomix.ro



Congelatorul este un aparat electrocasnic ce are capacitatea de a congela si criogeniza alimentele introduse in acesta. Congelatorul este confectionat dintr-o incinta izolata termic, si o instalatie producatoare de frig, aceasta instalatie are capacitatea de a reduce temperatura incintei foarte mult fata de ambient, instalatia produce gheata si zapada carbonizata.

Pretul Congelatoarelor

Daca doriti sa aveti un congelator detasat de frigider, pentru a avea mai mult spatiu de depozitare al alimentelor pe care doriti sa le congelati, atunci trebuie sa scoateti din buzunar o suma de bani in plus. 

Clasa congelatoarelor este unul din principalii determinanti ai pretului, congelatoarele din clasa A+ sunt mai scumpe, dar acestea vor remedia investitia in scurt timp, multumita consumului de energie foarte redus fata de congelatoarele vechi. Pretul variaza si in functie de marimea si firma de care a fost produs electrocasnicul. Daca doriti sa achizitionati un congelator foarte bun, in raportul de calitate si pret, puteti achizitiona un astfel de electrocasnic de pe urmatorul site  www.bricomix.ro , aceasta firma de achizitie electrocasnice ofera unele din cele mai bune servicii de transport si livrare a aparaturilor.

Cum reducem consumul congelatorului? 

Pentru a reduce consumul de energie electrica al congelatorului trebuie sa va ganditi inca din momentul in care achizitionati acest electrocasnic, trebuie sa alegeti un aparat cu un consum redus de energie, instalatia de racire a congelatorului trebuie sa fie amplasata intr-un spatiu aerisit si curat si evitati sa amplasati congelatorul langa diverse surse de caldura. Nu uitati ca aparatul de congelat nu trebuie sa fie expus sub razele soarelui, deschideti congelatorul cat mai rar, pentru a evita accesul aerului cald in interiorul aparatului, astfel o sa reduceti consumul de energie. Cand introduceti vase ce contin alimente, acestea trebuie sa se afle la temperatura camerei, daca acestea sunt inca la o temperatura ridicata, congelatorul va consuma mai mult pentru racirea acestora, nu uitati ca acestea sa fie introduse acoperite. Consultati-va cu producatorul si amplasati congelatorul la limitele de distanta recomandate pentru a permite trecerea aerului, intre perete si instalatia congelatorului, iar nu in ultimul rand condensatorul congelatorului trebuie sa fie intotdeauna curat, depunerea prafului pe acest condensator reduce performantele acestuia, astfel va creste consumul de energie.

Cum curat congelatorul?

Pentru a se curata congelatorul, acesta trebuie golit de alimente, dupa ce alimentele au fost scoase, iar congelatorul a fost eliberat, acesta trebuie sa fie desghetat, iar dupa ce gheata din acesta s-a topit, respectiv acesta a fost golit, acesta se curata cu solutiile speciale de curatat electrocasnice si cu o laveta uscata, astfel o sa puteti sa indepartati orice mizerie ce poate produce neplaceri in urma pastrarii alimentelor in interiorul congelatorului.




De ce congelatorul ingheata excesiv? 

In cazul in care congelatorul ingheata excesiv si formeaza prea multa gheata intr-un timp scurt, ar trebui sa se efectueze diferite controale. Trebuie sa te asiguri ca intrerupatorul de inghetare rapida nu este pornit si nu uitati ca nu este necesar sa tineti termostatul de racire pe setarile maxime.

Deci daca doriti in cele din urma sa achizitionati un congelator la un pret excelent, accesati site-ul postat anterior si face-ti-o cu incredere.

No comments:

Post a Comment