Thursday, June 4, 2015

De ce este buna aceasta bariera vapori si ce rol are



Ce inseamna bariera vapori? Va spunem noi, aceasta bariera vapori reprezinta componenta a unui element de constructie, dispusa perpendicular pe directia de migrare a vaporilor de apa cu rezistenta neglijabila la transfer de caldura dar cu o foarte mare rezistenta la permeabilitate la vapori, avand rolul de a reduce riscul de condes al vaporilor de apa in structura elementului.

Aceasta bariera vapori este o folie care opreste maxima caldura sa ajunga unde nu trebuie, deoarece nu face bine construtiei pe care dumneavoastra impreuna cu o echipa profesionista o evaluati sau este in proces de finalizare. Datorita acestui fapt, aceasta bariera vapori este o foarte buna datorita faptului ca se monteaza si foarte usor.

Datorita site-ului www.izomarprestconstruct.ro care va ofera informatiile de care aveti nevoie, el va ofera si o gama larga care va poate face sa va indreptati privirea catre acesta bariera, mai ales daca aveti nevoie de ea, in mare parte daca sunteti indecis, puteti apela si la echipa profesionista care sa va indrume catre calea cea buna, punandu-va la punct toate nelamuririle de care dispuneti, deoarece pentru o lucrare buna, trebuie sa aveti incredere in materiale.

Aceasta bariera vapori este o membrana pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP). Armatura este o impaslitura de fibra de sticla cu filamente longitudinale de intarire cuplata de asemenea cu o folie de aluminiu de 35 microni. Aceasta folie de aluminiu se comporta ca o bariera impotriva migrarii vaporilor sau a condensului din substrat.

Care sunt domeniile de lucrare pentru bariera vapori?

Domenii de utilizare : in lucrari civile şi industriale, sub termoizolatie (vata minerala, EPS), pentru a asigura o protectie totala la permeabilitatea vaporilor concomitent cu functia primordiala de hidroizolare.

Propietati tehnice pe care le are aceasta bariera vapori sunt reprezentate de catre armatura, lungimea si latimea rolei, grosimiea rolei, flexibilitatea la rece, forta de rupere la tractiune adica longitudinal si transversal, alungire la rupere, mai precis tot longitudinal si transversal, trebuie sa aiba o stabilitate dimensionala si o stabilitate la cald, trebuie sa aiba si o rezistenta la perforare statica, o permeabilitate a vaporilor si impermeabilitate si in final trebuie sa aiba o reactie la foc. . Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului ştantat in relief.

No comments:

Post a Comment