Friday, April 24, 2015

Tomoiu Gabriela ofera locuinte dotate cu sistem de incalzire

O locuinta care dispune de un sistem de incalzire performant este mult mai confortabila decat o alta al carei sistem este depasit moral sau fizic. De altfel, modul de producere a caldurii in timpul iernii este o preocupare pentru toti proprietarii de case sau apartamente, dar si pentru viitorii proprietari, cei care urmeaza sa-si achizitioneze un camin. Unii dezvoltatori imobiliari au venit insa in intampinarea clientilor cu sistemul de incalzire gata instalat, cum este si cazul apartamentelor sau garsonierelor vandute de investitorul imobiliar Tomoiu Gabriela. Aceste locuinte au deja montate centrale termice, marca Vaillant, care sunt extrem de performante si moderne.

Tomoiu Gabriela prevede nevoile clientilor

Este vorba de o microcentrala de apartament care functioneaza pe baza de gaz metan, cu tiraj fortat, si se poate amplasa pe un perete. Aceste centrale sunt extrem de eficiente in incalzirea locuintei si furnizarea instantanee a apei calde menajere. Au un design modern, fara sa fie voluminoase, astfel incat se integreaza fara dificultate in orice spatiu. Sunt deosebit de silentioase si economice. Aceste calitati au contribuit in mare masura la alegerea pe care investitorul care a ridicat apartamentele a facut-o pentru dotarea lor, Tomoiu Gabriela avand in vedere nevoileviitorilor proprietari si optand pentru cea mai buna solutie pentru ei.

Sisteme de incalzire in apartamentele vandute de Tomoiu Gabriela

Apa calda menajera este furnizata in mod instantaneu si simplu, cu ajutorul schimbatorului de caldura in placi, care este fabricat din otel inoxidabil. Apa este furnizata imediat, la un debit ideal si la o temperatura constanta. In plus, temperatura poate fi oricand vizualizata, datorita sistemului de diagnoza care permite controlul facil al starii ei de functionare, astfel incat pot fi inlaturate eventualele erori. Este dotata cu un tablou de comanda prin care se poate comunica in mod digital intre componentele centralei. Mai are in sistemul sau o serie de senzori, cum ar fi senzorii NTC pentru tur si retur, pentru presiune, supape de siguranta, ventilator, etc.

Tomoiu Gabriela are in vedere confortul si siguranta

Centrala termica gata instalata este un avantaj pentru viitorii locatari si proprietari de apartamente, deoarece ii scuteste de timp pierdut pentru a se ocupa ei insisi de implementarea unui sistem de incalzire a casei. Performantele acestui echipament sunt binecunoscute, prin urmare este o alegere perfecta pentru incalzirea acestor spatii de locuit. Produsele fabricate de brandul german sunt fiabile, eficiente si de cea mai buna calitate, proprietati care au stat la baza deciziei investitorului bucurestean Tomoiu Gabriela de a-si dota apartamentele construite in ansamblul rezidential pus la dispozitia celor care isi doresc un camin modern si confortabil. Acest mod de incalzire extrem de rentabil vine ca un element in plus in asigurarea intregului confort de care are nevoie o familie, pentru ca apartamentele sunt foarte bine finisate, astfel incat, in timpul iernii, caldura nu se pierde prin intermediul peretilor sau al ferestrelor, deoarece au fost executate lucrari de termoizolatii cu materiale de ultima ora, iar tamplaria si geamurile tripan asigura un nivel termic optim in interior.


No comments:

Post a Comment