Wednesday, April 22, 2015

Tomoiu Gabriela garanteaza confortul apartamentelor



O locuinta este mult mai confortabila daca la proiectarea si constructia ei s-a luat in calcul un sistem de izolare termica, care sa stopeze migrarea temperaturii din interior in exterior si invers. Metoda cea mai des intalnita o reprezinta aplicarea de polistiren expandat pe peretii exteriori, iar sistemul Austrotherm este unul recunoscut pentru eficienta si calitatea sa superioara. Aceste placi au fost utilizate si pentru izolarea apartamentelor aflate in blocurile complexului rezidential ridicat de Tomoiu Gabriela, femeie de afaceri de mare succes pe piata imobiliara actuala.

Polistirenul expandat este un material reciclabil, folosit deja in intreaga Europa si in multe alte parti ale lumii. Acest lucru reprezinta cu siguranta o nota in avantajul sau, astfel ca, in ceea ce priveste mediul, este preferabil altor materiale de natura sintetica.

Tomoiu Gabriela ia in calcul sistemul de termoizolatie

Polistirenul din care sunt confectionate placile Austrotherm este considerat un material sigur in ceea ce priveste sanatatea umana si a mediului inconjurator.



Dupa cum se stie din rezultatele unor teste, stirenul, un monomer care produce polistirenul expandat, este prezent in mod natural in multe alimente, cum ar fi capsunile, fasolea, nucile, berea, vinul, boabele de cafea ori scortisoara, prin urmare nu poate fi daunator oamenilor sau mediului. Este permeabil la vaporii de apa, de aceea este respirabil, dar este in acelasi timp rezistent la apa. Permeabilitatea la vapori face ca in interiorul cladirilor si in mediile izolate cu polistiren expandat sa nu se formeze mucegai, creand spatii uscate si curate, asa cum sunt interioarele apartamentelor cu 2 si 3 camere puse in vanzare de investitorul imobiliar Tomoiu Gabriela.

Materiale termoizolante folosite de Tomoiu Gabriela

Sistemul Austrotherm folosit in industria constructiilor ca un izolator termic sub forma de panouri, se bucura de proprietati fizico-mecanice bune, cum ar fi conductivitatea termica redusa, stabilitate buna din punct de vedere dimensional, o densitate omogena si o rezistenta mecanica ridicata.  


De asemenea, are o gama larga de forme, dimensiuni si grosimi ale panourilor.Panourile au o conductivitate termica redusa datorita structurii de celule inchise, formate din 98% aer. Aceasta caracteristica a polistirenului permite incalzirea ieftina a caselor, in deplina conformitate cu standardele de calitate europene.

Avantajele sistemului Austrotherm utilizat de Tomoiu Gabriela 

De fapt, utilizarea acestui material de termoizolare contribuie la economisirea de combustibil utilizat pentru climatizare in timpul iernii si reducerea consumului de energie electrica pentru utilizarea aparatelor de aer conditionat in timpul verii. Astfel se aduce o contributie substantiala si la reducerea emisiilor de dioxid de carbon in natura.
   
Daca se ia in considerare aspectul economic, trebuie amintita, de asemenea, durabilitatea acestui material. De fapt, unele studii au aratat ca, in ciuda efectelor factorilor de mediu, cum ar fi temperatura si umiditatea, polistirenul Austrotherm poate garanta o perioada foarte lunga in care performantele sale sunt valabile.
   
Apartamentele din ansamblul rezidential construit de importantul investitor imobiliar Tomoiu Gabriela beneficiaza astfel de un confort termic deosebit, atat in timpul iernii cat si in zilele caniculare ale verii, deoarece, gratie sistemului de termoizolatie, vara, interioarele lor nu sunt afectate de razele puternice ale soarelui, pastrand o placuta atmosfera racoroasa.

No comments:

Post a Comment