Thursday, April 16, 2015

Copertine fier forjat de la Fierar.eu


Copertinele fier forjat reprezinta niste obiecte de structura care au in compozita lor elemente  care se afla in linie dreapta si care se aseaza peste geamuri sau peste anumite locuri ale unor construnctii si care se fac din fier forjat. Acestea au ca sarcina,  sa protejeze geamurile de lumina soarelui care poate patrunde in locuinta, ofera intunecime incaperilor.Ele sunt legate de anumite materiale care au un design oval sau cu incretituri si pot avea reprezentatii grafice (ca de exemplu: o alcatuire de plante sau alte reprezentatii specifice). Sunt in forma de dreptunghi si in linie dreapta sau in forma de dreptunghi dar arcuite..Copertinele au atat in interiorul ei cat si in exterior, forme arcuite si datorita acestui fapt, ele sunt cu atat mai speciale.

Copertinele fier forjat au o cromatica coloristica aparte si se evidentiaza prin elementele diferite si unicat de fier care sunt imbinate cu alte elemente care au o caracteristica aparte. Obiectele de acest fel feresc geamurile de vazul altor oamenii.Exista posibilitatea ca aceste copertine sa fie puse in partea de sus a usii ceea ce inseamna faptul ca ele detin un rol de intrare a unor deschizatori la o locuinta pentru unele persoane  care ajung acolo din cand in cand sau stau acolo.

Copertinele isi reflecta originalitatea prin felul lor de a feri anumite case de soare sau ploaie si prin designe-ul ei deosebit. Nu au nevoie de o suprafata foarte mare pentru a fi montate, se monteaza simplu si extrem de rapid prin ciocanirea cu un ciocan a unor suruburi.Este necesar ca ele sa fie legate pentru a evita eventualele pericole, sa cada peste persoanele care doresc sa intre intr-o casa cu astfel de copertine.

Fierul forjat este un material rigid, greu care are si dezavantajul ca poate rugini insa asta depinde de garantia materialului, de calitatea acestuia si cat de repede se uzeaza in timp.Acesta se gaseste in magazinele de specialitate de fierarie sub diferite forme si culori.

Copertinele fier forjat se pun, in general in regiunile de oras, la anumite constructii sau vile si case.Ele, prin structura lor, sunt unice si inainte de punerea si utilizarea lor, pot fi evaluate de catre experti si apoi asezate si folosite in forma lor specifica.Astfel de copertine exprima un aer de protectie sau deschizatura, totul trebuie sa fie conform locului unde sunt amplasate, unde sunt asezate si in ce fel.

Copertinele fier forjat se caracterizeaza tinand cont de transparenta obiectelot de metal din care sunt facute, felurile de material arcuite, procedurile si tehnicile de montare.


1)Copertinele fier forjat au urmatoarele caracteristici:

  • se monteaza simplu si facil,
  • au in component lor elemente calitative,
  • protejaza ferestrele de lumina de afara .


2)Copertinele fier forjat, la montarea  lor trebuie avut in vedere:

  • densitatea si marimea locului, 
  • valoarea indicilor optimi, 
  • felurile de metale si material folosite pentru montare.

3)Tipuri de copertine fier forjat:

  • protectoare contra luminii, 
  • cu intrare, 
  • cu cromatica simpla si arcuite.


Astfel ca, aceste copertine de fier forjat cu www.fierar.eu se definesc prin materialele special folosite dar si prin formele lor arcuite sau incretite.

No comments:

Post a Comment