Monday, April 27, 2015

Ambalaje de carton la un pret mic


Cutiile din carton sunt cele mai utilizate ambalaje din carton si sunt disponibile intr-un numar foarte mare de dimensiuni si forme,prezentand extrem de multe utilizari.

Principale tipuri de carton pentru confectionarea ambalajelor:

  • cartonul plat: se dosebeste de hartie prin faptul ca este mai gros si mai rigid.
  • cartonul duplex: este format din doua straturi diferite de material fibros.
  • cartonul triplex: este format din trei straturi de material fibros.

Pretul ambalajelor de carton este stabilit in functie de numarul de straturi.
 
Utilizarea ambalajelor din carton:

 Cum am precizat si la inceput,ambalajele din carton au deosebit de multe utilizari. Avand in vedere ca ambalajele din carton prezinta urmatoarele avantaje in utilizare:
  • sunt materiale ecologice,reciclabile si netoxice
  • se caracterizeaza prin rezistenta
  • sunt usoare si igienice,pot fi apte pentru transportul alimentelor ( cu siguranta v-ati dus cu gandul la o pizza)
  • au un pret avantajos
 acestea sunt la indemana tuturor si pot fi folosite in scopuri  diferite.
 Fie ca trebuie sa depozitati ,sa transportati sau sa imapchetati un cadou pentru o persoana draga,ambalajele din carton va vin ajutor!

Daca v-ati plictisit de clasicele pungi de cadouri ,puteti sa impachetati usor,rapid si ieftin un cadou intr-o cutie din carton care poate fi personalizata .

Personalizarea poate fi facuta dupa bunul plac,iar gama de forme a ambalajelor din carton care va sunt puse la dispozite vor oferi cadoului un aspect mult mai interesant,dupa care puteti adauga o fundita colorata si cadoul este gata. In felul acesta,cadoul dumneavoastra va arata mult mai original, iar curiozitatea si bucuria celui care desface cadoul va fi mult mai mare. In cazul in care nu va pricepeti la impachetat sau nu aveti idei pentru personalizarea ambalajelor din carton, Agrafa.ro este un site care se ocupa cu asa ceva.

La Prodamco va puteti  transpune ideile de ambalare in cele mai diferite cutii, de la cele obisnuite, din carton, realizate prin stantare, pana la cele din carton presat (mucava), realizate prin lipire si caserare, în forme şi dimensiuni diferite, prevazute cu sisteme de inchidere în functie de preferintele şi dorintele dumneavoastra. O firma de acest gen poate produce o gama larga de produse pentru ambalare si cutii din hartie si carton, cu autoformare sau cu capac, adaptate oricarui tip de eveniment sau perioada a anului, la preţuri mai mult decat accesibile.Tot ceea ce va ramane de facut este sa accesati site-ul si sa va distrati personalizand online.

Ambalajele din carton pentru depozitare sunt utile in mai multe situatii. In primul rand pentru organizare. Fie ca va schimbati domiciliu,fie ca v-ati apucat de curatenie,indiferent de ce va doriti sa depozitati cutiile din carton va sunt la indemana. Daca va doriti o nota de originalitate si cutiile pentru depozitare pot fi personalizate chiar la dumneavoastra acasa. O ora de pictare a acestor cutii impreuna cu prietenii sau copiii dumneavoastra poate fi chiar distractiva!


Cumpara online ambalaje din carton:

Daca v-am starnit interesul pentru ambalajele din carton acum e timpul sa vizitati urmatoarul site care va pune la dispozitie numeroase modele de ambalaje din carton: www.prodamco.ro

No comments:

Post a Comment