Wednesday, March 25, 2015

Proiecte case moderne – afla acum ce inseamna o casa moderna



A avea propria casa este o alegere serioasa, casa fiind o investitie in siguranta si confort, mai mult - una pe termen lung. Asa ca alege solutia potrivita pentru tine numai dupa ce te-ai gandit de zece ori. Si alege in functie de nevoile tale, nu de ce spun rudele sau cunoscutii, nu dupa ce “e in trend”. Casa ta e a ta! Asa ca daca tu iti doresti o casa moderna alege unul dintre numeroasele proiecte case moderne.

Ce alegi: proiecte case moderne la oras sau la tara?


Se pare ca in ultimii ani tendinta este aceea de a migra dinspre oras spre zona de la tara, semn ca tot mai multi isi doresc sa respire aer curat si sa se bucure de un cadru natural fara betoane. Insa nu este singurul motiv, uneori investitia intr-o casa dintr-o zona periferica se dovedeste una foarte inspirata. De ce? Simplu: poate costa mult mai putin decat un apartament intr-o zona ultracentrala sau chiar centrala. Si atunci de ce sa nu iti construiesti o casa exact asa cum iti doresti cu aceeasi bani cu care ti-ai achizitiona un apartament? Daca te-ai hotarat deja, urmatorul pas este sa iei legatura cu un arhitect si sa ceri mai multe detalii despre    proiecte case moderne.

Cei mai sceptici ar spune ca mutarea la tara e un semn al unui buget restrans sau ca viata la tara nu e sinonima cu lipsa de confort. Dar o casa proiectata inteligent va oferi confortul dorit oriunde.
Poate pentru unii ideea de casa moderna la tara poate parea o contradictie, dar in realitate lucrurile nu stau deloc asa. Casa moderna nu inseamna o casa construita la oras, criteriile sunt cu totul altele. Asadar, ce inseamna o casa moderna si ce elemente trebuie sa contina cele mai eficiente proiecte case moderne?

Care sunt caracteristicile unei case moderne?


O casa moderna nu inseamna o casa in care tehnologia primeaza, cum multi ar fi tentati sa creada. O casa poate fi considerata moderna daca prezinta cateva caracteristici, cum ar fi: lumina naturala din abundenta(motiv pentru care ferestrele sunt mari sau sticla este un material destul de utilizat) si spatii deschise (open space- pentru mai multa libertate de miscare). Conform acestor caracteristici, o casa moderna nu este nicidecum una rece, cu forme dure, cu tehnologie la tot pasul, ci mai degraba un camin primitor, luminos, un spatiu deschis si fara prea multe limite. Ti-ai schimbat parerea? Esti mai interesat acum de proiecte case moderne?

Ce firma te poate ajuta cu proiecte case moderne?


Atunci cand iti doresti un proiect bine gandit si care sa fie in concordanta cu noutatile din domeniu musai sa apelezi la o firma cu un bun renume. O astfel de firma este Crihan Construct care, cu o experienta de 7 ani in domeniu, cu un numar mare de clienti multumiti si cu o gama diversa de servicii ireprosabile oferite clientilor sai, constituie alegerea cea mai buna pentru tine.

Asadar, daca ai nevoie de proiecte case moderne apeleaza cu incredere la Crihan Construct! Detalii pe www. crihan-construct.ro

No comments:

Post a Comment