Monday, March 2, 2015

Proiecte case mici


Fiecare viseaza la o casa perfecta, dar de multe ori, casele mari nu sunt neaparat si cele mai functionale si potrivite nevoilor tale. O casa mica, adecvata terenului de care dispui, aranjata cu bun gust, poate reprezenta solutia optima. Pentru astfel de proiecte case mici, poti apela la specialistii de la www.crihan-construct.ro care sigur vor veni cu idei interesante despre compartimentare si materialele folosite.

Beneficiile alegerii unui model din proiecte case mici

In primul rand, atunci cand vorbim de proiecte case mici, vorbim automat de costuri reduse, atat la incalzire si electricitate, cat si in cazul taxelor si impozitelor.  In al doilea rand, in cazul unor proiecte case mici, nu este necesar sa ai un teren foarte mare la dispozitie. Acest lucru poate reprezenta un avantaj, in special daca doresti sa gasesti un teren intr-o zona urbana aglomerata unde nu exista prea mult spatiu disponibil.
Mai mult, poti privi ideea proiectelor de case mici si din perspectiva efortului depus pentru intretinere, curatenie si reparatii. Avand suprafete mai mici, automat si costurile, timpul si efortul depus scad. In plus, cu ajutorul unui arhitect specializat in proiecte case mici vei avea parte de tot confortul dorit si vei gasi solutii ingenioase pentru depozitare, astfel incat sa ai parte doar de avantaje.

Unul dintre cele mai importante aspect in alegerea unui model din proiecte case mici este faptul ca daca la un moment dat decizi ca vrei sa te muti, poti vinde sau inchiria casa. O casa mica, interesanta si cu costuri de intretinere reduse este mult mai cautata pe piata imobiliara. In plus, daca alegi o casa mica, nu vei avea tentatia de a cheltui foarte mult pe tot felul de lucruri care mai devreme sau mai tarziu se dovedesc a fi inutile. Vei face eforturi pentru a-i mentine casei aspectul aerisit si de “acasa”, fara sa o incarci cu o multime de obiecte.

De ce sa alegi proiecte case mici chiar daca ai un buget mare?

O casa mare nu inseamna neaparat o casa frumoasa. De multe ori, se construiesc case imense cu camere spatioase, iar mai apoi familia ajunge sa locuiasca doar la parterul casei sau in cateva camere. In plus, daca acum dispui de un buget generos, nu inseamna neaparat ca intotdeauna va fi asa. E mai bine sa nu investesti toti banii in casa iar apoi sa ai dificultati in platirea cheltuielilor pentru intretinerea ei. Atunci cand alegi proiecte case mici, poti descoperi tot felul de solutii practice pentru a avea spatiu necesar, materiale moderne si designuri atragatoare. Cu un model din seria proiecte case mici poti sa ai casa de vis la un pret accesibil.
Modele pentru proiecte case mici

In cazul in care te-ai decis deja ca preferi sa vezi mai multe modele si sa aflii detalii despre proiecte case mici, contacteaza-i cu incredere pe specialistii de la www.crihan-contruct.ro si iti vor arata o multitudine de optiuni adaptate bugetului si nevoilor tale. Vei avea ocazia sa alegi din albumele puse la dispozitie, machete sau chiar simulari 3D.

No comments:

Post a Comment