Wednesday, February 25, 2015

Parchet laminat 12 mm cu Decolandia


Unul din cele mai importante aspect pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand realizam finisajele unei casa sau ale unui apartament, este alegerea parchetului. O  solutie moderna pe care tot mai multa lume o adopta este alegerea unui parchet laminat 12 mm. Acesta este mult mai usor de montat decat parchetul clasic si nu necesita raschetare. In plus, raportul calitate pret este foarte bun si chiar si o persoana care nu este profesionista in domeniu reuseste sa monteze acest parchet laminat 12 mm, daca este atenta la detalii si are rabdate pentru acest gen de activitati.

Dimensiuni pentru parchetul laminat

Exista mai multe dimentiuni pentru parchetul laminat. Incepanad de la 6 sau chiar 8 m, puteti alege parchetul si in functie de aceasta caracteristica. Dar trebuie sa luati in calcul intensitatea traficului din acea camera. Pentru o camera de zi sau chiar o bucatarie, ar fi mult mai bine sa alegeti parchet laminat 12 mm, deoarece este mult mai rezistent in timp la uzura, in special cand vorbim de un trafic uman constant.

Cum alegem parchetul laminat in functie de culoare

Atunci cand alegeti parchet laminat 12 mm, este important sa aveti in vedere cativa factori. Pe langa utilitatea camerei despre care am discutat, trebuie sa luati in considerare dimensiunile acesteia. Daca aveti o camera mica este bine sa alegeti un parchet laminat 12 mm de o culoare mai deschisa. Culorile deschise dau impresia unui spatiu mai mare. In schimb daca vorbim de o sufragerie sau de o biblioteca de dimensiuni mai mari si in care va doriti ceva clasic si sobru, puteti alege si o culoare mai inchisa. Unii clienti aleg sa asorteze parchetul cu mobila, dar acest lucru poate da uneori impresia unei camera prea monotone. Asa ca puteti alege sa asortati acest parchet laminat 12 mm cu culoarea usilor de exemplu. Pe site-ul www.decolandia.ro gasiti o multime de modele de parchet laminat 12 mm si cu siguranta veti putea alege ceva potrivit pentru gusturile si nevoile dumneavoastra.

Avantajele parchetului laminat

Atunci cand alegeti parchet laminat 12 mm de la Decolandia, trebuie sa stiti ca alegeti un produs de calitate, adus direct de la producator. Acest tip de parchet poate fi realizat din diferite tipuri de materii prime: stejar, pin, mahon; astfel incat sa satisfaca si cerintele celor mai exigent clienti. Intretinerea acestui parchet laminat 12 mm este foarte usoara si nu se degradeaza in timp datorita utilizarii detergentilor.

Parchetul laminat se vinde in placi mari de dimensiuni 80X120 cm. Acestea pot varia in functie de model, dar tot sunt mult mai usor de manevrat si de montat decat parchetul clasic. In plus, acest parchet laminat 12 mm este rezistent la greutate si la zgarieturi, astfel incat puteti sa aveti in camera si corpuri de mobilier mai grele, iar parchetul nu va fi afectat. Daca nu sunteti siguri ce tip de parchet s-ar potrivi in casa dumneavoastra puteti opta pentru sfaturile unui specialist care sa va ajute sa alegeti culoarea si materialul potrivit pentru pachet laminat 12 mm.

No comments:

Post a Comment