Thursday, February 19, 2015

Apeleaza la specialistii Eurometal pentru hale metalice Bucuresti!





Cererea de hale metalice a fost in continua crestere in ultimii ani, aceste structuri fiind preferate, ca loc de desfasurare a diverselor tipuri de activitati, datorita timpului redus de executie, stabilitatii, durabilitatii si costurilor reduse. In plus, halele metalice se pot construi in marimi si forme diversificate, in functie de destinatia acestora si solicitarile clientilor in acest sens,  permit  organizarea optima a spatiilor si o interventie facila/rapida in cazul in care sunt necesare lucrari de reparatii, extinderi, modernizari. Sunt rezistente la vant puternic, in constructia lor fiind folosite elemente specifice, precum contravanturile (montate in plan vertical pentru pereti si in plan orizontal pentru acoperis) si au un aspect estetic placut.  

Tipuri hale metalice produse si comercializate de Eurometal 

Pentru hale metaliceBucuresti poti apela la compania Eurometal,  specializata in domeniul constructiilor si confectiilor metalice. Cu ajutorul unei logistici de ultima generatie si respectand normativele legislativele in vigoare, Eurometal construieste hale metalice cu destinatii diferite, respectiv: hale de depozitare, hale tip showroom, hale productie si hale industriale.

Hale metalice de depozitare – sunt destinate pastrarii produselor si bunurilor in conditii optime, prezinta multiple facilitati de stocare si transbordare. In functie de natura produselor depozitate, se poate realiza protectia la foc a structurii metalice.
Hale metalice tip showroom – preferate de dealerii din diferite domenii (auto, mobila), datorita spatiului vast de expunere. In constructie nu exista pereti de beton armat care sa impuna o compartimentare improprie a spatiului, iar stalpii metalici sunt  asezati la distante mai mari decat stalpii echivalenti din beton.
Hale metalice productie -  alegerea spatiului in care urmeaza sa se desfasoare activitatea de productie poate fi un proces cu adevarat dificil, mai ales cand resurselor alocate nu sunt foarte mari. Halele de productie pot fi compartimentate si in spatii de birouri. 
Hale metalice industriale – realizate in conformitate cu solicitarile clientilor, in functie de tipul activitatii de productie desfasurate.

Indiferent de destinatie, halele metalice au aceeasi structura, fiind alcatuite din stalpi, grinzi si  contravanturi. In functie de latimea si inaltimea halei metalice, stalpii pot fi confectionati din profile laminate, table sudate sau profile usoare zincate. Protectia anticoroziva se realizeaza prin grunduire si vopsire, ori prin zincare in cazul in care mediul de lucru este unul nociv metalului. Grinzile pot fi zabrelite, ori proiectate din europrofile sau table sudate, iar  contravanturile ajuta la stabilitatea structurii.

De ce sa optezi pentru hale metalice produse de Eurometal 

Scopul Eurometal este de a oferi proiecte de constructii hale metalice personalizate, la preturi accesibile. Serviciile includ proiectarea, fabricarea si montarea halelor metalice, anii de experienta in domeniu permitandu-le specialistilor companiei sa asigure calitatea si integritatea oricarui proiect, indiferent de complexitatea acestuia. Printre clientii din Bucuresti multumiti de calitatea, fiabilitatea si durabilitatea lucrarilor realizate de Eurometal se numara: Ministerul Culturii, BCR, Academia de Studii Economice, Ambasada Austriei, Antena 1, ProTV, Complexul Sportiv National, SNP Petrom, etc.

Din dorinta de a fi la curent cu ultimele tehnologii aparute in domeniu si de a se perfectiona continu, echipa de specialisti a Eurometal participa constant  la targuri si expozitii de profil, cateva exemple in acest sens fiind: Construct Expo Antreprenor – Romexpo, Romanian Boat Show – Piata Revolutiei, Nautic Show – Braila, Tomis Yacht – Constanta.

No comments:

Post a Comment