Tuesday, January 13, 2015

Hidroizolatii terase


Aveti o terasa ? fie ca sunteti proprietarul unui apartament, a unei case , a unui complex de apartamente ori a unui mol sau a oricarei alte constructii care are o terasa, aveti hevoie de hidroizolatii terase. Orice suprafata plana, care face parte dintr-o constructie si care e expusa vremii de afara, are nevoie sa fie protejata, acesta e motivul pentru care, in cazul teraselor , va sugeram sa apelati la hidroizolatii terase. 
Daca vreti sa asigurati confortul incaperii aflate sub terasa, daca vreti sa se poata lucra sau locui in ea in conditii optime de igiena si confort, e nevoie sa apelati la hidroizolatii terase. 

De ce aveti nevoie de hidroizolatii terase?

Terasele dumneavoastra trebuie protejate impotriva efectelor nocive ale depozitarii apei pe acoperis. Terasele sunt de regula plasate deasupra unei incaperi locuite, motiv pentru care incaperea respectiva trebuie protejata. Apa provenita de la ploaie sau topirea zapezii nu se evapora foarte repede, iar daca terasa nu e hidroizolata, apa se scurge prin tavan cauzandu-va o serie intreaga de probleme. Care sunt aceste probleme ? In primul rand igrasie, mucegai si in consecinta probleme de sanatate din cauza umiditatii excesive, care nu e deloc sanatoasa. Scurgerea apei in cladire cauzeaza probleme si structurii cladirii, materialelor din care e alcatuita, care pot fie sa rugineasca, sa se erodeze sau sa putrezeasca, in functie de felul materialului. 

Hidroizolatii terase - informatii utile

Noi suntem o echipa de oameni cu multa experienta in domeniu proiectelor de impermeabilizare a unui edificiu. Avem cunostinte despre ultimele directii ale acestui domeniu, despre stadiile sale in strainatate, despre ultimele tehnologii si cazurile in care e recomandat sa apelezi la ele. Prin urmare, va punem la dispozitie trei dintre cele mai cunoscute hidroizolatii terase : hidroizolatii cu mebrana bituminoasa, din PVC sau poliuretanice. 
Trebuie sa luati in vedere si tipul de terasa pe care il aveti - daca este circulabila sau tip gradina. Diferenta dintre ele consta in faptul ca, in cazul teraselor circulabile, hidroizolatia trebuie protejata cu un strat de gresie sau de pardosea.

Tipuri de hidroizolatii terase

Hidroizolatii terase cu membrana bitumonoasa sunt unul dintre cele mai cunoscute tipuri si totodata cel clasic, intalnit pe toate acoperisurile de bloc. Acestea sunt negre, realizate prin aplicarea unor membrane de bitum peste acoperis. Ele sunt foarte trainice , se realizeaza foarte repede si totodata au un pret foarte avantajos. 
Hidroizolatii terase din PVC, sunt putin mai moderne, ideale pentru persoanele cu afiliatii eco, care doresc sa protejeze natura. Ele sunt foarte rezistente, fiind potrivite si pentru temperaturi extreme ; manifesta o rezistenta speciala in fata razelor solare. 

Iar hidroizolatii terase poliuretanice sunt parte din categoria celor lichide. Ele sunt o varianta foarte moderna in domeniu si se realizeaza cu rasini poliuretanice care sunt amestecate cu alte subtante. Acestea asigura o acoperire completa si uniforma a terasei. Ele sunt foarte interesante pentru ca implica eliminarea adezivilor, a rosturilor si a urmelor de imbinari, care se regasesc in celelalte cazuri. In caz de nelamuriri sau daca aveti nevoie de sfaturi, nu ezitati sa apelati la consultantii nostri. Va asteptam ! 

No comments:

Post a Comment