Thursday, November 13, 2014

Oua prepelita si cure cu oua prepelita



Ce putem sa adaugam despre oua prepelita ca element de noutate? Este bine cunoscut in zilele noastre cum ca aceste oua prepelita sunt foarte benefice, sunt foarte bogate in diverse vitamine si minerale, sunt gustoase si totodata consistente.
Din aceste doar cateva din lunga lista de avantaje ale consumului de oua prepelita putem deduce o serie de intrebuintari ale acestora si o serie de beneficii ale lor in sanatate si in diverse altele.
Astfel este de stiut ca oua prepelita sunt utilizate in sanatate, sunt recomandate de numerosi medici si cadre medicale, sunt chiar utilizate ca si tratament in diverse tari cum ar fi spre exemplu China.
In aceasta ordine de idei, nu este departe aspectul de a tine o cura cu oua prepelita pentru diverse scopuri.
Se cunoaste probabil ca o prepelita depune undeva la circa 250-400 oua pe an, deci in cazul in care cresteti prepelite si dispuneti de oua prepelita din propria productie sa spunem asa, va va fi si mai usor.

Ce contin aceste oua prepelita


Vitamine precum vitamina A, B, B1, B2, D3 sunt doar cateva de mentionat cand vine vorba de oua prepelita, iar la acestea se mai adauga bineinteles continutul ridicat de fosfor, fier, calciu, zinc, sulf, potasiu, in plus continutul mic de colesterol este cu siguranta demn de mentionat.

Cure cu oua prepelita


Aceste cure cu oua prepelita sunt recomandate in multe cazuri in diverse afectiuni si sunt foarte benefice, avand rezultate de ameliorare si uneori chiar de tratare foarte bune. 
Trebuie sa administrati respectivele oua prepelita dimineata de regula, pe stomacul gol, crude, cu galbenusul intreg daca se poate si inainte de a manca ceva.
Sunt foarte recomandate oua prepelita de la pasari reproducatoare.
Ideal este sa il puneti fie intr-un pahar si sa il consumati asa, sau intr-o lingura, iar daca nu suportati ideea de a inghiti oul crud, puteti sa il amestecati cu putina miere sau chiar pulpa de fructe.
Se recomanda de asemenea in cazul unei cure cu oua prepelita sa nu se consume alool, cafea pe parcursul acesteia si totodata sa se consume oua prepelita cam cu o ora sau chiar doua inainte de prima masa a zilei. 

Exemple cure oua prepelita


Exista anumite cure de baza cu oua prepelita de pe www.jumatatedepret.ro , cum ar fi spre exemplu pentru copii cu varsta intre un an si trei an, se administreaza circa 60 de oua prepelita pe luna. Apoi pentru copii intre 4 si 7 ani spre exemplu se pot administra 60 oua prepelita in 20 zile, pentru cei intre 8 si 10 ani cate 90 oua prepelita pe luna. Pentru copii cu varsta intre 11 si 15 ani se recomanda o cura de circa 120 oua prepelita in 32 zile, pentru adolescenti intre 16-18 ani 120 oua prepelita in 26 zile, iar pentru adulti se poate tine o cura de 240 oua prepelita in 50 zile.

Indiferent daca suferiti sau nu de vreo afectiune, aceste oua prepelita sunt mereu o recomandare pozitiva pentru sanatate.  

No comments:

Post a Comment